22.09.2022-11:58 (Son Güncelleme:22.09.2022-12:09)


1

Astsubaya hakaret etti

Astsubaya hakaret etti

Yeşim Salkım, Twitter'dan 'bıkmadınız, usanmadınız yıkmaktan, sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim.’ yazmasının üzerine tepkiler çığ gibi büyü ve bir takipçisi ile tartışma yaşadı.



2

Takipçisi sinirlendi

Takipçisi sinirlendi

Yeşim Salkım'ın yazdıklarına öfkelenen bir takipçisi ünlü şarkıcıya 'Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii.' yazması dikkat çekti.



3

Tartışma başladı

Tartışma başladı

Yeşim Salkım, takipçisinden gelen cevap üzerine öfkelendi ve 'Sen gittin herhalde ben teröristlere değil, savaşa hayır dedim.' cevabını verdi.



4

Salkım'ın cevap verdiği takipçisinden ise cevap gecikmeyerek 'Evet gittim, oradaki insanların halini gördüm. Sen evinde rahat uyurken, ben oradan yeni geldim.' dedi.



5

Yeşim Salkım ise takipçisinden gelen cevap üzerine oldukça sert bir tepki göstererek 'Hadi l.. oradan klavye delikanlısı.' yazdı.



6

Yeşim Salkım, takipçisinin yazdığı son yorumun ardından cevabını beklemeden o kişiyi Twitter'dan blokladı.



7

Yeşim Salkım'ın sözlü tartışma yaşadığı kişinin sınırda görevli bir astsubay olduğu ortaya çıktı. Bir Twitter kullanıcısı o astsubayın sınırda çocuklar ile çekildiği fotoğrafı Yeşim Salkım'a gönderdi.



8

Yeşim Salkım, tartışma yaşadığı kişinin sınırda görevli bir astsubay olduğunun ortaya çıkmasının ardından konuya ilişkin sessizliğini koruyor. Seren Serengil'in iddiasına göre Yeşim Salkım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etti. Hapis cezası isteniyor. Mahkemeye çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr