Yeşil Işıkta 'Eve Git' Yazdı!

Türkiye'de yeni tip coronavirüsle mücadele sadece artırılmıyor, yaratıcı uygulamalara da gidiliyor. Covid-19 salgınına dikkat çekmek amacıyla uygulamaya giren yaratıcı önlemlerden bir de trafik ışıklarında "Evde kal" yazması oldu.

26.03.2020-18:40 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-18:35) Yeşil Işıkta 'Eve Git' Yazdı!

Yeni tip coronavirüs salgınıyla mücadelede vatandaşların, mecbur kalmadıkça evden çıkmamaları yönünde farkındalıklarını artırmak amacıyla bazı illerdeki trafik sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışığa "Evde kal", yeşil ışığa da "Eve git" yazıları monte edildi.

Tüm dünya başta olmak üzere yurt genelinde de ağır kayıplara yol açan Kovid-19 ile mücadelede, virüsten korunmak için zorunlu olmadıkça evden çıkılmaması çok ciddi bir durum arz ediyor.

Bu konuda vatandaşların farkındalıklarını artırmak amacıyla harekete geçen emniyet trafik şube müdürlükleri, belediyelerin izin verdiği yaklaşık 10 ilde trafik sinyalizasyon sistemlerinde çalışma başlattı.

Sosyal izolasyonu sağlamak için başlatılan çalışmalar çerçevesinde yaklaşık 10 ildeki trafik sinyalizasyon sistemlerinde kırmızı ışığa "Evde kal", yeşil ışığa da "Eve git" yazıları monte edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal