Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı Metro Seferlerini Kullanacak Vatandaşlar Dikkat!

Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda teknik arıza tespiti yüzünden durdurulduğunu ifade etti.

09.06.2021-08:11 - (Son Güncelleme: 09.06.2021-11:23) Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı Metro Seferlerini Kullanacak Vatandaşlar Dikkat!

Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı'nda teknik bir arıza meydana geldiği için seferlerin durduğu ifade edildi. 

Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı arasında metro seferleri teknik arıza sebebiyle durdurulduğunu Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. Sabah işlerine giden vatandaşlar bu mağduriyet sebebiyle tepkilerini dile getirdi.

Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamasın da ise bu sebeple seferlerin Aksaray-Ataköy ve Aksaray-Kirazlı arasında yapıldığı, Yenikapı-Aksaray arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verileceği de ifade edildi.

Vatandaşlar bu durumun önlemini daha erken alınması gerektiğini ve gerekli kontrollerinde sağlaması gerektiğini ifade etti. İBB Yönetimine tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal