Yeni Zelanda’da Denize Açılan Tekne Alabora Oldu: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Yeni Zelanda’da yaşanan korkunç olayda, denize açılan tekne alabora oldu. Deniz polisinin müdahale ettiği olayda 3 kişi hayatını kaybetti.

16.10.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-10:30) Yeni Zelanda’da Denize Açılan Tekne Alabora Oldu: 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Yeni Zelanda’da bulunan Manukau Limanı’nın dan açılan ve içinde 4 kişinin bulunduğu tekne, alabora olması sonucunda 3 kişi hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde denize açılan ve kimlikleri belli olmayan 4 kişi, nedeni henüz belirlenmeyen alabora sonrası kayboldu.

ALABORA OLAN TEKNEDEN 3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKTI

Sabah saatlerinde denize açılan 4 kişiden haber alınamaması üzerine deniz polisine haber verilen olayda, polis öğleden sonra açıklarda alabora olan tekneye ulaştı. Deniz polisi olay yerinde 3 kişinin cansız bedenini buldu. Bir kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

BATAN TEKNENİN NEDENİ BELİRLENEMEDİ 

Westpac Kurtarma Helikopteri, Sahil Güvenlik ve Deniz Polisinin müdahale ettiği olayda, teknedeki 3 kişinin cesedine ulaşıldı.

Sudan çıkartılan dördüncü kişinin hastaneye kaldırıldığını bildiren Yeni Zelanda polisi, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal