Yeni TRT Yönetimi Çıtayı Yükseltti

Son yıllarda TRT ekranlarındaki diziler giderek arttı. Eski TRT yönetimi dizi kadrolarında manevi değerleri yerdiren ekiplerle yer verirken, son dönem dizilerinde ise Milli değerlere saldıran mecralara verilen reklamlarla gündemde.

15.10.2021-14:39 - (Son Güncelleme: 15.10.2021-15:28) Yeni TRT Yönetimi Çıtayı Yükseltti

TRT, her fırsatta hükümete ve devlete düşmanlık yapmayı kendine görev edinmiş sanatçılara ekranında yer vermeye devam ederken, yeni bir yanlışa daha imza attı; şimdi de vatan millet düşmanı muhalif mecralara reklam vermeye başladı.

Daha önce bir çok muhalif karaktere verdikleri rollerle milyonlarca lira para kazandıran TRT yönetimi şimdi de aynı minvalde yayın yapan mecralara reklam vermekten çekinmiyor.

TRT' DE YÖNETİM DEĞİŞTİ TAVIR DEĞİŞMEDİ

Daha öne direkt Erdoğan'a hakaret etmiş veya milletin seçimleriyle dalga geçmiş kişilere ekranlarında yer veren TRT'nin önceki yönetimi geçtiğimiz aylarda değişmişti. Önceki yönetim bir seçimden sonra Erdoğan'ın seçilmesini "deveyi diken insanı ..." Şeklinde küfürlü bir tavırla eleştiren Ezgi Mola'ya Masumlar apartmanı adlı dizide baş rol vermişti. Yeni yönetim ise aynı tavrı sürdürecek gibi görülüyor. TRT'nin projelerini tanıtmak için ayrılan dev bütçeden vatan ve devlet düşmanı mecralar nasibi alıyor. Yaptıkları planlamaya her fırsatta vatana ve millete düşman olan mecraları ekleyen yeni TRT yönetimi yerli ve milli yayın yapan kurum ve kuruluşları ise bu planlamaya eklemiyor. Vatan düşmanlarına milletin parasını oluk oluk akıtan bu düzenin yeni yönetimle değişmemesi cami tarafından "üzücü" olarak yorumlanıyor.

Ezgi Mola

GÜNLERDİR TÜGVA'YA YAPILAN ALGI OPERASYONUNUN MERKEZİNE ÖDÜL GİBİ REKLAM

TRT, günlerdir sosyal medyada sürdürülen TÜGVA'ya yönelik algı kampanyasının merkezi haline gelmiş Onedio yayın ve içerik platformuna adeta ödül gibi bir reklam çıktı. TRT'nin her fırsatta algının merkezi olan ve adeta CHP'nin yayın kuruluşu gibi hareket eden bu kuruma hangi mantık ve stratejiyle reklam çıktığı anlaşılmazken, sık sık eleştirilen önceki yönetimin tutumunu sürdüyor olması da şaşkınlık yarattı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal