04.07.2020-11:42 (Son Güncelleme:28.03.2024-20:09)


1

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve milyonlarca kişinin ölümüne neden olan Coronavirüs salgınından korunmak için burun ve ağız çevresini kapayan maskeler kullanılmaya başlandı.



2

Salgının ortaya çıktığı günden bu güne hayatımızın büyük bir parçasını kaplayan maskeleri son günlerde ilginç versiyonlarıyla da görmeye başladık.



3

Moda dünyasının yeni trendi haline gelen bu ilginç maskeleri sizin için bir araya getirdik. İşte Coronavirüsün moda dünyasına etkileri...



4

Dünyanın dört bir yanındaki modacılar, ünlüler ve hatta sıradan vatandaşlar bile envai çeşit maske tasarımı yaptı.



5

Bu tasarımların kimi sadece göze hitap ederken kimisi de ihtiyaca yönelik tasarlandı. Örneğin tesettürlü olan kişiler için kafa arkasında bağlanabilen maske modelleri tasarlandı.



6

Maske kullanımının sağlık açısından oldukça önemlidir. Bu durumu biraz olsun eğlenceli ve moda düşkünleri için uygun hale getirerek yeni bir trend ortaya çıkarıldı.



7

Hatta öyle ki tasarlanan maskeler sayesinde maske zinciri diye bir kavram hayatımıza girdi.



8

Sıradan vatandaşlar gergin geçen bu süreci ellerinden geldikçe yumuşatmaya çalışarak alternatif tasarımlar yapıyor. Bildiğimiz gözlük ipini maske ipi olarak kullanmaya başlayanlar hem virüse karşı korunuyor hem de tarzına farklı bir hava katıyor.



9

Üzerinde çeşitli desenler bulunan kumaşlarla yapılan maskeler hem hoş bir görüntü sunarken hem de maske kullanımını daha da cazip hale getiriyor.



10

Maskeleri sağda solda unutan veya çıkarınca nereye koyacağını bilemeyenler içinde bir tasarım yapılmış. Maske takmanın zorunlu olmadığı alanlarda çıkartıp boynunuza asabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR