Yeni Opel Astra Nasıl Görünecek?

Opel, Astra'nın gelecekte nasıl görüneceğine, nasıl olacağına dair ilk bilgileri ve dijital çizim fotoğraflarını paylaştı.

08.06.2021-12:37 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-12:37) Yeni Opel Astra Nasıl Görünecek?

Bu yıl tanıtımı yapılacak olan yeni nesil Astra, daha saf, temiz ve kardeşi Mokka gibi fütüristik bir tasarıma sahip olacak.

Yeni Opel Astra

YENİ TASARIM ANLAYIŞI GÜNCELLENDİ

Mokka ile birlikte tanıştığımız ön kısımdaki "Vizor" tasarım anlayışı yeni Opel Astra modeliyle sürdürülüyor. Ancak, farların şekli güncel Grandland X dahil olmak üzere diğer yeni Opel modellerinde de kullanılan farlar ile aynı kullanılıyor. Arka kısımda ise modelin ismi bagaj kapağının ortasına yerleştirilmiş. 

İç mekânla ilgili olarak göze ilk çarpan kumaş döşeme ve Pure Panel adı verilen gösterge paneli oluyor. Birbiriyle entegre şekilde çalışan araç bilgisayarı ve bilgi-eğlence ekranları gibi sürücü odaklı birçok değişiklik Mokka ile aynı özelliklere sahip.

Yeni Opel Astra

ORTAK PLATFORMDA ÜRETİLECEK

Opel şimdiye kadar yeni Astra'nın motorları hakkında bilgi vermedi. Ancak, Stellantis ittifakı tarafından kullanılan EMP2 platformunun (yeni Peugeot 308'in üretildiği platform) üzerinde üretileceği biliniyor. 

Opel yüzde 100 elektrikli versiyonu onaylamasa da yeni Astra, akrabası Peugeot 308 ile aynı motorları kullanacak. Hibrit ve saf benzinli versiyonlarla üretilecek olan modelin tamamen elektrikli bir seçenek sunarak tüm Stellantis grubunun stratejisini izlemesi bekleniyor. 

Rüsselheim'daki (Almanya) fabrikada üretilecek olan Astra'nın, elektrikli Renault Megane dahil bu sınıftaki diğer modellerle rekabet edebilmesi için elektrikli stratejisini takip etmesi gerekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal