Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica Başkanın Kendisine Verdiği Sözü Açıkladı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'de küme düşmeden kurtulmaları halinde kulübün kendisine verdiği sözü açıkladı.

09.01.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 09.01.2022-15:33)

Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta geride kalırken Yeni Malatyaspor topladığı 15 puan ile birlikte ligin son sırasında 20. sırada yer alıyor. Yeni Malatyaspor'da alınan kötü sonuçların ardından ligin 8. haftasının ardından Teknik Direktör İrfan Buz ile yollar ayrılmıştı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KOLTUĞU ONA EMANET EDİLMİŞTİ

İrfan Buz ile yaşanan ayrılığın ardından Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek, Rumen teknik adam Marius Sumudica ile anlaşma sağlamış ve takımı ona emanet etmişti. Rumen teknik adam Marius Sumudica yönetiminde Spor Toto Süper Lig'de 12 karşılaşmaya çıkan Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmalarda sadece 2 galibiyet alabilirken, 7 karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrılmış, 3 karşılaşmada ise sahadan beraberlikle ayrılmıştı.


RUMEN TEKNİK ADAM TRANSFER İSTEDİ

Yeni Malatyaspor'da tam 10 haftadır galibiyet hasreti devam ederken, Rumen teknik adam alınan kötü sonuçların ardından sık sık ligin ikinci devresinde takıma yeni oyuncuların katılması ve kadrosuna takviye yapılması gerektiği yönünde demeçler vermişti.

TAKIMIN LİGDE KALACAĞINA İNANIYOR

Spor Toto Süper Lig'de son sırada yer alan Yeni Malatyaspor, küme düşme hattından uzaklaşmak isterken Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica'nın takımın ligde kalacağına olan inancı tam gözüküyor.

LİGDE KALIRLARSA BAŞKANIN VERDİĞİ SÖZ...

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Spor Toto Süper Lig'de kalmaları halinde Başkan Adil Gevrek'in kendisine verdiği sözü açıklayarak herkesi şaşkına çevirdiği açıklamalarında ;

' Biz, birlikte Malatya'yız. Hepimiz, işleri daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz. Yeni Malatyaspor'u küme düşmekten kurtarırsam bana Türk pasaportu sözü verilmesinden dolayı onur duyuyorum. Sizlerden biri olduğumu kanıtlamak için hep çok çalışıyorum. ' ifadelerini kullanarak herkesi şaşkına çevirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal