07.01.2022-17:30 (Son Güncelleme:08.01.2022-13:23)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica ve Başkan Adil Gevrek arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından yoğun bir transfer dönemi geçirilmesi bekleniyor.



2

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın her fırsatta yapmış olduğu transfer vurgusuna yönetim yapacağı hamleler ile Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak istiyor.



3

Marius Sumudica, golcü transferi istediğini yönetime iletirken Süper Lig'den aşina olduğumuz bir golcünün ismini verdi. Yeni Malatyaspor'un Senegalli golcü Oumar Niasse için girişimlere başladığı ve menajeriyle pazarlık halinde olduğu öğrenildi.



4

Ülkemizde bir dönem Akhisar Belediyespor forması giyen Senagalli golcü Oumar Niasse, sergilediği performansla kendine hayran bırakmış ve 2014-2015 sezonunda Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya 5.5 milyon euroluk bonservis ücretiyle transfer olmuştu.



5

Yükselişini Moskova ekibinde sürdüren Oumar Niasse, ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'a tamı tamına 17.9 milyon euroluk bonservic ücretiyle transferini gerçekleştirmiş ancak bu transferinin ardından kariyerinde büyük bir düşüş yaşamıştı.



6

Şimdilerde kulüpsüz olan Oumar Niasse, bonservisini elinde bulunduruyor. Yeni Malatyaspor ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından yeniden Türkiye'ye dönme fikrine sıcak baktığı öğrenilen Oumar Niasse'ın önümüzdeki günler içerisinde sarı kırmızılı ekibe imzayı atması bekleniyor.



7

Yeni Malatyaspor taraftarları çıkan haberlerin ardından sosyal medyada Oumar Niasse'e takıma katılması için mesajlar atıyor.



8

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Marius Sumudica gol yollarındaki problemi Oumar Niasse ile çözebileceğine inanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR