20.08.2020-13:51 (Son Güncelleme:18.04.2024-12:59)


1

Koronavirüs salgınının ortaya çıkmasından bu yana tüm dünya zor zamanlar geçiriyor. Yasaklamaların olduğu dönemleri ardından insanlar normalleşme ile birlikte biraz da olsa kontrollü şekilde rahatlama gösterdi. Bir salgının bu kadar gündemde olması dövme sevenlerin ilgi odağı haline geldi. Hem de öyle bir dikkat çekici oldu ki dövmelerde bile yaratıcılık görenlerin hayran kalmasına neden oldu.



2

Koronavirüs denildiğinde artık maske ile eşitlendiğini hepimiz iyi biliyoruz. Hatta salgının ilerleyen zamanlarında bile tasarımlı maskeler ortaya çıktı. Renk renk olan maskeler dövme sevenlerin de ilgisini çekti.



3

Salgın sürecinde hepimiz hijyen kurallarını artırdık. Bu dönemde korunmak için hem maske hem şapka kullanımda farklılıklar görür olduk. Şimdi de insanların bu halinin dövmelerin konusu olduğunu görüyoruz.



4

Sadece biz değil hayvanlarda hijyen kurallarına dikkat ediyor görünüyor. Fazlasıyla korunmanın olduğu salgın sürecinde tek maske kullanmak da yetmedi. Çift korumalara geçtik ve bu da dövmelerde de çift maske olarak yansıdı.



5

Koronavirüs salgını temizliğin ne kadar önemli olduğunu bizlere tekrardan gösterdi. Maske kullanmak kadar eldiven kullanmanın bu dövmede de ne kadar önemli olduğunu gördür olduk.



6

Bir virüs ne kadar tatlı görünebilir ki? Dövmelerde hem renkli hem de tatlı olarak gördüğünüz virüslerin gerçek hayatta öyle olmadığını sakın unutmayın. bu tatlılık sadece dövmelerde belli oluyor.



7

Her halimizle güzel görünmek için uğraşıyoruz. Koronavirüs bizlerin yüzlerinin kapanmasına neden olsa da maske ve eldiven kullanarak da ne kadar şık olacağımızı bence dövmelere de güzel yansıttık.



8

Salgın sürecinde her türlü hijyen kurallarına dikkat etmemiz gerektiğini bizlere unutturmayacak yaratıcı bir dövme...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR