Yeni Dizi Baht Oyunu’nun Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu seyirci ile buluştu. Baht Oyunu nerede çekiliyor? Baht Oyunu yeni bölüm ne zaman?

15.06.2021-17:37 - (Son Güncelleme: 18.06.2021-10:26) Yeni Dizi Baht Oyunu’nun Konusu Nedir, Oyuncuları Kimler?

Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu yayın dönemine başladı. Baht Oyunu’nun fragmanı ve tanıtımı oldukça beğeni toplamıştı. Dizi severler heyecanla diziyi bekliyordu. Baht Oyunu 1. Bölüm, 15 Haziran Salı günü izleyici ile buluştu. Dizi ilk bölümü ile beğeni topladı. Seyirciler, Baht Oyunu konusu ve Baht Oyunu oyuncuları hakkında araştırma yapmaya başladı.

İlk bölümü ile ekranlara gelen dizinin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Baht Oyunu dizisi, Beykoz'da yer alan film platosunda çekiliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözlekli oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Tuna Kırgı, Erkan Birgören ve Fatih Enes Ömeroğlu tarafından kaleme alındı. 

Baht Oyunu ikinci bölüm, 22 Haziran Salı günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

BAHT OYUNU NE ANLATIYOR?

Ada’nın etrafı ilk âşık oldukları erkekle evlenirlerse mutlu olacaklarına inanan fakat bunu başaramamış kadınlarla doludur. Fakat Ada bunu başaracağına inanır. Fakat Ada hiç beklemiyorken Rüzgar tarafından terk edilir. Ama o ilk aşkı ile evlenmeye kararlıdır ve Rüzgar’ı geri kazanmaya çalışır. Bu yolda ise karşısına Bora çıkar. Ada’yı bu romantik ve zorlu bir yolculuk bekliyordur.

BAHT OYUNU OYUNCULARI

Baht Oyunu dizisinde başrolleri Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz paylaşıyor. Baht oyunları oyuncu kadrosunda ise; Nergis Şahin, İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Altan Erkekli, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Emrah Ben, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Suğdem Gözalır, ve Azra Aksu yer alıyor.

Dizide Cemre Baysel, Ada karakterine hayat verecek. Ada; Bursalı bir ailenin kızıdır. Annesini henüz 12 yaşındayken kaybetmiştir. İki teyzesi ve eniştesi ile küçük bir kasabada büyüyen Ada’nın sosyal bağları oldukça kuvvetlidir. Çok girişken ve eğlencelidir. Yazmayı çok sever ve yazma arzusu gözlem yeteneğinin güçlü olmasından kaynaklanır.

Baht Oyunu karakteri Bora’yı ise Aytaç Şaşmaz canlandıracak. Bora; İstanbullu varlıklı bir ailenin oğludur. Aristokrat bir annenin ve hırslı bir babanın oğlu olarak dünyaya gelir. Babası tarafından baskı altında büyütülmüş olan Bora, bu baskıdan sıyrılmayı başarmıştır. Bizdeboyle.net sitesinin genel yayın yönetmeni ve baş yazarıdır. Bora, aşka inanmaz. Gerçek aşkın yalnızca masallarda olabileceğini düşünür.

Ada’yı terkeden sevgilisi Rüzgar’ı ise İdris Nebi Taşkan canlandıracak. Rüzgar; çok yakışıklı ve popüler olan genç bir adamdır. Çok yetenekli fakat herkesten çok sıkılmıştır. Grafik okumak için Türkiye’ye gelmiş olan Rüzgar, üniversiteden atılıp sınır dışı edilecekken Ada yardımına yetişmiştir. T.C vatandaşı olamk için Ada ile evlenmiştir. Rüzgar, Bora’nın sahip olduğu içerik platformunda çalışıyordur. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal