Yengeç Burcunun Zıt Burcu

Yengeç burcu 22 Haziran ile 23 Temmuz arasındaki dönemi kapsayan burçtur. Yengeç burcu su grubuna ait bir burçtur. Genel olarak negatif bir yapısı vardır ve dişil bir burçtur. Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay’dır.

29.07.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-16:08) Yengeç Burcunun Zıt Burcu

Yengeç burcunun en sevdiği renkler gümüş, gri ve eflatun renkleridir. Yengeç burcunun uğurlu taşı ise incidir. Şanslı sayısı 2 olan yengeç burcunun şanslı günü ise Pazartesi günüdür. Yengeç burcunun zıt burcu ise oğlak ve terazi burcudur. Yengeç burcunun en sevdiği ya da sevebileceği şehirler İstanbul, Amsterdam, Milano, Manchester, Stockholm şehirleridir. Gümüş en sevdiği metal olan yengeç burçlarının en sevdiği çiçekler ise nilüfer, beyaz gül ve zambak çiçekleridir. Yengeç burçlarının en sevdiği ağaçlar ise defne ve köknar ağaçlarıdır.

Yengeç burcunun zıt burcu konusuna geçmeden önce yengeç burçları ile ilgili bilgi vermek gerekirse yengeç burçları hayatlarındaki her konuda çok fazla, aşırı derecede hassastırlar. Çok fazla alıngan ve kuruntulu bir yapıları bulunmaktadır. “Hissediyorum” kelimesi ise yengeç burçları için biçilmiş kaftandır. Evlerine ve ailelerine aşırı şekilde bağlıdırlar ve çocukları çok sevdikleri için çocuklarla çok da iyi anlaşırlar. Sorumluluklarını çok iyi bilirler ve bu duyguları aşırı gelişmiştir. Her işlerinde aşırı derecede ayrıntıcıdırlar ve bu sebeple de yaptıkları iş mükemmel sonuç verir. Yengeç burçları aşırı şekilde sorumluluk sahibi olduğu için karşı taraftan da aynı şeyi beklerler. Yengeç burçları aşırı duygusal ve her konuda çok duyarlıdırlar.

Bu yüzden diğer insanların da o şekilde duyarlı ve hassas davranmalarını isterler. Bu yüzden yengeç burçları herkesle iyi geçinemeyebilir. Eğer bir yengeç burcu iyi gününde ise çok neşeli, güler yüzlü, esprili, iyi kalpli, düşünceli ve çok yardımsever olabilirler. Fakat başka bir zaman ortada herhangi bir sebep yokken bile birden somurtmaya başlayabilir ve her şeyden alınganlık yapabilir. Sevgisini çok belli eden biri değildir fakat yakınlarını ve arkadaşlarını çok sever. Birisi tarafından incitildi ise bunu asla unutmaz. Bu yüzden fazla bağışlayıcı değildirler. Yengeç burçları müzik ve dini konular ile çok ilglidir. Yengeç burçları aşırı sabırlıdır fakat tartışmaları hiç sevmezler. Duygularını genellikle içine atarak yaşarlar ve bu yüzden depresyona en yatkın burçlardan biridir.

Çok kolay ağlarlar. Yengeç kadınları Ay gezegenini simgeledikleri için oldukça güzel bir yüzü ve fiziği vardır. Fakat ileride kilo almaya da meyillidir. Genelikle gri ya da mavi gözlüdürler. Çok uzun olmayan orta boydadırlar. Yengeç burcunun zıt burcu terazi ve oğlak burcudur. Çünkü yengeç burçları aşırı duygusal ve evcimen bir burçtur. Oğlak ve terazi ise tamamen mantık ile hareket eden bir burçtur. Yengeç burcu duygularını doruklarda yaşayabilirken bazen dengesiz tavırlar sergileyebilmektedir. Bu sebeple oğlak ve terazi burçları daha akılcı hareket etmektedir ve özgürlüklerine düşkündür. Bu yüzden yengeç burcu ile bazı kopukluklar yaşamaları normaldir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal