Yengeç Burcunun Fiziksel Özellikleri

22 Haziran ile 22 Temmuz arasında doğan kişiler yengeç burcunu temsil eder. Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay'dır. Uğurlu sayıları 2 uğurlu günleri ise pazartesi günüdür. Yengeç burcu kişiler hassas ve alıngan olmaları ile dikkat çekerler.

29.07.2020-15:53 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:50) Yengeç Burcunun Fiziksel Özellikleri

Sorumluluk duyguları gelişmiştir. Ayrıntılara dikkat ettikleri için ellerini attıkları işlerde başarılı olurlar. Fazla duyarlı kişiler genellikle yengeç burcundan çıkar. Hassas yapılana karşılık hayatına aldıkları insanlardan da hassasiyet beklerler. Alınganlıklarından dolayı herkesle kolay anlaşamayabilirler. Çoğunlukla iyi kalpli yardımsever ve anlayışlı kişilerdir. Ailelerine ve arkadaşlarına çok düşkün olurlar. Onları kıran ve üzen kişileri ise kolay affetmezler. Kişilik özellikleri ile bu şekilde dikkat çeker yengeç burcunun fiziksel özellikleri nasıldır?

Yengeç Burcunun Fiziksel Özellikleri

Yengeç burcunun fiziksel özellikleri soluk ve beyaz ten, orta veya kısa boy, yuvarlak yüz, gri veya mavi gözlerden oluşur. Yengeç burçları genelde mat ve kahverengi saçlara sahip olurlar. Yengeç kadınları güzellikleri ile dikkat çeker. Gençliklerinde güzel bir vücuda sahip olan yengeç burcu kişiler dikkat etmezlerse ilerleyen yaşlarda kilo problemi yaşayabilirler.

Yengeç Burcu Erkeği Fiziksel Özellikleri

Yengeç burcunun fiziksel özellikleri çoğunluk tarafından çekici bulunmaktadır. Yengeç erkeği fiziksel olarak çoğunlukla orta bir boya sahip olur. Genelde beyaz tenli ya da kumral yengeç erkekleri ile karşılaşılır. Yüz hatları yuvarlak fakat çeneleri belirgindir. Yengeç erkeklerinin yüzlerinde en çok dikkat çeken nokta gözleridir. Gür ve bakımlı saçlara sahip olurlar. Yengeç burcu erkeği giyim konusunda şaşırtıcı derecede iddialıdır. Modayı takip etmeyen yengeç burcu erkeğinin kendine özgü bir giyim tarzı vardır. Yengeç erkeklerinin giyimleri konusunda partnerlerine danıştıkları da sıklıkla görülür. Yengeç erkeklerinin giyim tarzları çoğunlukla beğenilir.

Yengeç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Yengeç burcu fiziksel özellikleri genellikle beğenilen özelliklerdir. Yengeç kadınları da çoğu kişi tarafından oldukça güzel bulunurlar. Vücutları şekilli ve formda olur. Gençliklerinde dikkat etmedikleri takdirde ilerleyen yaşlarda kilolu olma ihtimalleri vardır. Yengeç kadınlarının çoğunluğu beyaz ve ay gibi bir tene sahip olurlar. Saçları ise tenleri ile tezat göstererek koyu renkli olur. Nadiren yengeç burcu kadınları esmer tenli ve açık kumral saçlı olabilirler. Yengeç burcu kadınlarının yüzlerinde onları tanıtacak bir ben veya ize sıklıkla rastlanır. Çoğunlukla uzun veya orta boylu kadınlar olurlar. Bacak ve baldırları kalınlıkları ile dikkat çeker. Sıklıkla balık etli bir vücuda sahip olurlar. Yengeç burcu kadınlarının yüz hatları yuvarlaktır. Gözleri ne çok küçük ne de çok iri olur. Yengeç kadınlarının yüzlerinde ilk dikkat çeken yer çeneleri olur. Gür saçlara ve ince kıvrımlı dudaklara sahiptirler. Çoğunlukla güzel gülen kadınlardır. Yengeç burcu kadınları fiziksel özelliklerinde olduğu gibi giyimleri ile de dikkat çekerler. Kendilerine özgü ve iddialı bir giyim tarzları vardır. Modaya önem vermezler. Kendisine yakışanı giyen yengeç burcu kadınları kendi modalarını yaratma konusunda oldukça başarılıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal