Yengeç Burcu Cinsellikle Nasıl?

Yüzyılın romantiği payesi bir burcun insanına verilseydi, muhtemelen o, Yengeç grubundan birisi olurdu. Yengeç burcu çok duygusal, sahiplenici, ilgi göstermeyi seven bir yapıya sahiptir.

29.07.2020-15:26 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-15:22) Yengeç Burcu Cinsellikle Nasıl?

Bu grubun insanları içi beğenilmek, onay görmek ve birinin kanatlarının altına girmek büyük önem taşır. Hoşlandıkları insanların sorumluluğunu da alabilecek bir uyuma sahiptirler. Yengeç burcu cinsellikle nasıl bir harmoni kuracağını düşündüğü, ilgili partnerini aramaktadır. Aşkın burcudur. Sevmeden, dokunmadan, beğenmeden duramaz.

Yengeç Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Yengeç burcu için, cinsellik aile kurmak ve şefkat gibi kavramlarla yan yana gelir. Onun bedeni saklı bir cennet, gizli bir orman gibidir. Beyaz atlı prensini veya evinin kadınını arayan burçlar onların arasından çıkar.

Cinsellikte saygıya ve önemsenmeye çok dikkat ederler. İncitmekten hoşlanmadıkları gibi, incitilmeyi de istemezler. Yumuşak dokunuşlar, aşk sözcükleri, pembe şaraplar, lezzetli tatlılar, etkileyici müzikler onlar içindir adeta. Seremoni ve ambiyans oluşturmaksızın, günübirlik veya aceleyle sevişemezler. Seks, Yengeç burcunun kusursuzluğa inancı, hayallerinin vücut bulmuş hali gibidir. Partnerlerine ilgi duymadan, asla sırf bedensel bir temasa girmezler.

Yengeç Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Yengeç burcu cinsellikte aidiyet ve güven hissini arar. Onun için güvenli kollarda olduğunu bilmek, sarılıp uyuyacağı biriyle seks yapmak eşsiz bir heyecandır. Günlük sevişmelerin, ani tanışmaların, hızlı gelişmelerin sürprizli insanı değildir. Etkilendiği kişiyle önce bir yerlerde oturmak, sohbet etmek ister. Ardından, gelişmelerin kendiliğinden sürmesini bekler. Aceleci davranmaz. Karşıdakini çözmek adına bir süre sabreder.

Yengeç burcu cinsellikle nasıl başa çıkacağını iyi bilen bir grubun temsilcisidir. O gerekirse, evde zararsızca mastürbasyon yapıp, kendini tatmin eder. Günlerini o şekilde kendi kendine geçirebilir. Lakin, asla tehlikeli maceralara atılmaz. Sekste uyuma önem verir.

Öpüşmekten, saçlarının okşanmasından, dokunulmaktan, masajdan hoşlanır. Aynı şekilde, kendisi de çok verici ve fedakar bir burçtur. Masaj yapar, güzel dokunuşlarda bulunur, hassas bölgeleri uyarır. Ön sevişme ilgisini çeker.

Yengeç Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Yengeç burcu için cinsellik, sakinlikle, birlikteliğin keyfine vararak, incelikle yaşanmalıdır. Şüphesiz ki, sekste kimi sert pozisyonlar da olacaktır. Ama, Yengeç burcu için bu bile beğendiği insanla yapılmalıdır.

Yengeç burcu cinsellikle nasıl denge yaşayacağını bilir. Olgun kişiliği, yanlış deneyimlere girmesine engel olur. Duygularının pusulasına ve gizli sezgilerine güvenir. İçinin kabul etmediği, kafasında soru işareti yaratan biriyle birliktelik yaşaması zordur. Seksten sonra hassaslaşma olasılığı yüksektir. Oksitosin denilen bağlılık hormonu onda çok gelişmiştir. Yüzünüze hülyalı şekilde bakabilir. Ağlamaklı olması da mümkündür. İlgili sözlerinize ihtiyaç duyar. Kadınlar güzelliklerinden ve becerikliliklerinden; erkekler koruyuculuklarından bahsedilmesini severler. Sözcüklerin büyüsüyle her Yengeç’in kalbinin anahtarını açabilirsiniz.

Yengeç burcu cinsellikle nasıl bir ilişkiye başlangıç yapacağının da hesabını tutar. Onunla sevişiyorsanız, bunun belli bir periyodu olması gerekir. Hatta, birlikte olduğu kişiyi gereğinden fazla sahiplenebilir. Çabuk sever; kıskançtır. Sizi başkasıyla paylaşmayı düşünemez bile!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal