Yeliz Yeşilmen Doğum Gününün Şerefine Coştu da Coştu! Göbek Taşına Çıkıp Düşman Çatlattı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, yeni yaş alacak olmanın şerefine hamam kapatıp, parti düzenledi. Yeşilmen’in bu video ve görselleri sosyal medya ayağa kalktı. İşte habere ilişkin o detaylar….

21.02.2021-14:11 - (Son Güncelleme: 14.12.2021-18:21)

2010’da Ali Uğur Akbaş ile dünya evine giren Yeliz Yeşilmen, evliliğinden sonra şarkıcı ve oyunculuk kariyerinden vazgeçmişti. Bir süre önce eşinden şiddet gördüğünü söyleyen Yeşilmen, yayınladığı videoları kaldırıp hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmişti. 43.yaşına girecek olan şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen herkesin diline düşecek bir doğum günü partisi hazırladı. Ünlü şarkıcı bir otelin hamamını kapatarak göbek taşında dans etti. İşte Yeliz Yeşilmen’in 43.yaş gününü kutladığı hamam gösterisi…

YELİZ YEŞİLMEN’DEN DANSÖZLÜ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen, uzun bir süredir ekranlarda ve sahnelerde yer almıyor. 2010’da yaptığı evlilikten sonra elini eteğini sanat camiasından çeken Yeşilmen, kendine bir doğum günü partisi hazırladı. Otelin hamamını kapatan ünlü sanatçı, geleneksel hint kıyafetlerini giyip göbek taşında dansöz eşliğinde dans etti. Yeşilmen adeta yeni gelin gibi kına yapıyormuşçasına çılgınlar gibi eğlendi. 43.yaş eğlencesinin video ve fotoğraflarını ise sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yeşilmen’e eşlik eden dansözler ve organizasyon ekibi, eğlencenin finalinde dev bir balonun içine girerek dans hünerlerini gösterdi. Yeliz Yeşilmen kendisi için düzenlediği bu eğlencede, üç kere pasta kesti. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun sosyal medya hesabına ise binlerce yorum ve mesaj yağdı. Yeşilmen’in keyifli halleri takipçilerini de keyiflendirirken, kimi kullanıcılar da böyle bir organizasyona ne gerek olduğunu sorguladı. Yeliz Yeşilmen’in hint tarzı ve hamamdaki eğlencesi yine de çok konuşuldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal