02.09.2022-11:00 (Son Güncelleme:29.04.2023-18:35)


1

Kimdir?

Kimdir?

Yeliz Yeşilmen, model aynı zamanda oyuncudur. İlk olarak Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi.



2

Foto modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de ve Dansöz adlı Sinema filmlerinde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı.



3

Yeliz Yeşilmen, 17 aralık 1978 yılında Adana'da dünyaya geldi. 1.65 boyunda olan Yeliz Yeşilmen 67 kilodur. Yeliz Yeşilmen, 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile evlendi. Çiftin, Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var.



4

Kısa sı da hiç çekilmiyor

Kısa sı da hiç çekilmiyor

Son olarak Yeşilmen'in katıldığı bir programda erkeklerin boy ortlaması hakkında dediği "Kısası da hiç çekilmiyor" lafı kısa sürede gündem oldu.



5

Yeliz Yeşilmen hamam sefası yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Üstsüz olan ünlü güzel ağızları açık bıraktı.



6

Katıldığı bir programda gemişine dair yaptığı itiraflar ile hem herkesi üzen hem de gündem olan Yeliz Yeşilmen'in acıları olay oldu. Ünlü oyuncu anlattıklarıyla herkesi ağlattı.



7

Yeliz Yeşilmen doğum gününü hamamda dansözler eşliğinde kutladı.



8

Yeşilmen, "3 gün içinde tanıdığım bir ailenin oğlu ile bir hafta içinde evlendim. Babam 'benim güzel kızım yurt dışında okusun' diye beni evlendirdi. Ben 16, eşim 18 yaşındaydı. Ailemden uzaklaşıp Almanya'ya yerleştim. İntihara teşebbüs etmiştim. Karı koca hayatı yaşamadım. Eşim kendine büyü yapıldı diyen hocanın sözüyle eşini döv dedi diye beni dövdü. 6 ay yer yatağında yatıp sabah kalkıp hizmetçi gibi temizlik yapıp yemek yapıyordum. 6 ay sonra tüm altınlarımı alıp sözleşme imzalatıp beni öyle bıraktılar. Bazen kızgınlığımdan babama bana böyle davrandın diye parkinson hastası oldun diyorum. Benim hayatımda tek travma yok travmalar zinciri… Babamdan başlayarak hayatımdaki tüm erkeklerden şiddet gördüm. Bende çocuk travması var. Anneliği çok abartıyorum, bana bir şey gelirse çocuklarıma bir şey olacak diye çok korkuyorum. Annelik beni yordu" şeklinde konuştu.



9

Ünlü şarkıcı Yeşilmen, "Tavsiyem kadınlara biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmalarıdır. Bir evlilikte aşıksan karşılıklı şiddet olmuştur. Hele hele güzel ve ünlü bir insansanız evlilikte şiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da vermişimdir. Dediğim gibi bizim evliliğimizde yaşadığımız şiddet karşılıklı aşırı sevgi ve aşktan kaynaklıdır. Bu, yeniden bir araya gelip evleneceğimiz anlamına gelmez” dedi.



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr