03.07.2020-12:55 (Son Güncelleme:20.04.2024-03:27)


1

Yaz aylarının en sevilen parçası terlikler ayaklarımızı özgürlüğüne ve rahatlığına kavuşturuyor. Rahat ve şık adımlar atmak isteyenlerin tercihi olan terlikler farklı modelleri ile bu yaz da dolaplarımızda yerini almaya başladı. Önü kapalı, mule, parmak arası ve düz tabanlı terlikler bu sezonun favorileri arasında.



2

Önü Kapalı Terlikler

Önü Kapalı Terlikler

Hem geçiş mevsimlerinde hem de yazın kullanabileceğiniz önü kapalı terlikler bu sezon farklı alternatifle karşımıza çıkıyor. Çiçek nakışlı, püsküllü, hasır ve etnik desenli olarak üretilen önü kapalı terlikler kıyafetlerinizin renklenmesine yardımcı oluyor.



3

Mule Terlik

Mule Terlik

1950’li yıllarda Marliyn Monroe ile üne kavuşan mule terlikler etkisini bu yazda da gösteriyor. Keten elbiseler ve bol pantolonlarla çok şık olan topuklu terlikler şık görünüyor.



4

Parmak Arası Terlikler

Parmak Arası Terlikler

Oldukça rahat bir görünüm tamamlayıcısı olan parmak arası terlikleri günlük hayatınızda elbiseler ile giyinmek oldukça hoş ve rahat bir görünüm yaratabilir.



5

Düz Taban Terlik

Düz Taban Terlik

Hemen hemen herkesin dolabında bulunan düz tabanlı terlikler bu sezon da oldukça tercih edilen terlik modellerinden. Yazın ister plajda ister günlük kullanımda ve akşamları en rahat seçeneklerden olan düz tabanlı terlikler uçuş uçuş elbiselerle çok yakışıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR