Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Yalan Söyleyemeyen CHP'li
Talha Keleş
Yalan Söyleyemeyen CHP'li
19.04.2021 Pazartesi 11:21

Haftalardır yalan dedik, altı boş dedik. Cevabı olmayan bir soru dedik. Hatta bir soru bile değil, kara propaganda bu dedik. Bürokrasiden siyasete birçok yetkili, dili döndüğü elinden geldiğince konuyu ifade etmeye çalıştı. 

CHP'li siyasiler baktılar bu yalanda iş var, Nasrettin Hoca misali “ya tutarsa” diye topluma yalan çalmaya devam ettiler.

Tam oluyordu, tam kıvama gelmişti ki her seferinde olduğu gibi bu yalan da ellerinde patlayıverdi.

CHP hiç olmayan 128 milyar doları ararken başka bir şey buldu; partide yalan söyleyemeyen biri varmış. Çoktan mahkemesini kurmuş, dar ağacını hazırlamışlardır İhsan Kesici'nin, ona şüphe yok. Eh bize “Allah razı olsun” demek düşer.


Farkettiniz mi, her tweetimizin altına gelip “128 milyar dolar” sloganı yapıştıranlar da tıpkı Fazilet Durağı yalanında olduğu gibi bir anda ortadan kayboluverdi.

Bitti sanmayın bu yalanı ancak daha büyük bir yalan örter, hazır olun. Ama yeni yalanları servis edilene kadar sevgili CHP'lilerin hesabını sorabilecekleri bir kayıp milyar hikayesi var. İmamoğlu'na borç olarak aldığı 43 milyarla ne yaptığını, İBB'yi 27 yıl sonra ilk defa nasıl yasal olarak borçlanamaz hale getirdiğini sorabilirler mesela. 

Ya da Kemal Bey’e tanesi 3-4 milyon olan 3 farklı makam arabası kullanma lüksünü nereden bulduğunu sorabilirler. Bir de benim için şu soruyu sorarlarsa çok makbule geçer; eski mutfak dolaplarının önünde çektiği ucuz videolar, 4 milyon liralık lüks arabaya bindiği gerçeğini bize unutturabilir mi sanıyor gerçekten? 

Yalan bitti ama Kemal Bey de görevini yerine getirdi; darbe bildirisi gündemini bir çırpıda değiştirdi. Yedik mi? Yedik. Hadi afiyet olsun.