Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Photoshop Seviyesinde Siyaset Bilen Arkadaşlar Aranıyor
Talha Keleş
Photoshop Seviyesinde Siyaset Bilen Arkadaşlar Aranıyor
15.06.2021 Salı 09:51

Muhalefetin illegal bir adama siyasetin içerisinde muhatap arama çalışmaları sürerken; bu illegal adamın tek muhatabı muhalefetin bizzat kendisi oldu. Siyaseti siyasetçilerle değil, suç örgütü liderleriyle yapan muhalefete yakışır bir son aslında bu. Malum; PKK'lısı DHKP-C'lisi FETÖ'cüsü de daha önce CHP'li siyasetçilerin muhatabı olmuştu. Mafya neden eksik kalsın? Nihayet yıllardır marjinalleşiyor dediğimiz CHP adeta bir ‘suç ve suçlu merkezine’ dönüşmeyi başardı. Tabi bu ‘suç merkezi’ kavramının içine sık sık taciz ve tecavüz skandallarıyla yüzyüze kalan, devlet adamlarının kapılarında erketeye yatıp gözetleyen örgüt üyelerini de eklemesek hatrı kalır.

Bu yolunu kaybetmiş muhalefet, siyasetin seviyesini kopyala-yapıştır-fotoğraf üret ve algı oluştur noktasına kadar indirdi. Her neresinden bakarsak bakalım siyaset üretemeyen, çözüm sunamayan, iddia koyamayan muhalafet doğal olarak yalan, iftira ve suç üretir oldu. Kim bilir bir gün iktidar olmayı başarılarsa photoshop ile ne İHA/SİHA'lar üretir, ne yerli otomobiller yaparlar. Bir hayal edin ne kolay, açıyorsunuz bilgisayarı hoop dünyanın en büyük heykelini saniyeler içinde çizivermişsiniz. 

Bir faydamız olsun duyuralım; muhalefete photoshop seviyesinde siyaset bilen genç arkadaşlar aranıyor. 

Yeri gelmişken; konu ülkenin liderini NATO zirvesinde güçsüz, iradesiz, Biden'ın elini öpermiş gibi göstermek ne işlerine yarayacak çok merak ediyorum. Üstelik gerçek tam da tersiyken... Bir dua bırakıyorum, amin buyurun; Allahım sen bunları ıslah et.