Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Eski Türkiye Düş Yakamızdan!
Talha Keleş
Eski Türkiye Düş Yakamızdan!
24.05.2021 Pazartesi 14:23

Eski Türkiye yakamızı asla bırakmıyor. Daha doğrusu eski kötüler, eski alışkanlıklarını bırakamıyor.

Darbeyle, davayla, iftirayla yapamadıklarını şimdi de eski defterleri eski usul açıp bugünle bağdaştırmaya çalışıyorlar. Mevzu Uğur Mumcu cinayetine kadar gitti. PKK'nın kuruluşuna kadar da gidecek.

90'larda yaşanan gayrimeşru olayların bugünle, Erdoğan'la veya günümüz siyasileriyle ne ilgisi var diyorsunuz. Elbette bir ilgisi yok!

Amaç; zihinlerde 90'lar prangasından kurtulamadık, hâlâ devlet-mafya elele kolkola operasyon yapıyor, gazeteci-mafya iş birlikleri devam ediyor havası estirmek.

Kime yarıyor?

Bu kara propagandanın üstünde kim tepiniyorsa ona yarıyor. Ortaya atılan hiç bir iddianın ispatı sunulmuyor, ortaya delil konulmuyor sadece söylem var. İçeride kim sahipleniyor; muhalefet! 

Kim söyletiyor?

Ortaya atılan iddialara bakınca fetövari söylemleri hissetmek mümkün. Süreç FETÖ ile başlamadı ama FETÖ'nün servis ettiği argümanlarla devam ediyor. 

Neden?

İçerideki ve dışarıdaki muhalefet tüm yatırımını Türkiye'nin (Erdoğan'ın) pandemi sürecinden mutlak başarısızlıkla çıkacağına yaptı. Üst üste gelen aşı anlaşmaları ve pandemi sürecinin mutlak başarıyla yönetilmesi muhalefetin tüm beklentilerini çürüttü. Ellerindeki son kozu oynuyorlar. Yıllardır tüm dünyaya; gazetecileri, siyasileri tutuklayan bir Türkiye anlatanlar şimdi de mafya devleti bir ülke anlatmak ve hem içeride hem de dışarıda zihinlerde istedikleri algıyı pekiştirmek istiyorlar.

Sonra ne mi olacak? 

Erdoğan'a ve kurmaylarına yönelik yapılacak her türlü uluslararası operasyonu halkın gözünde muteber hale getirmiş olacaklar.

Erdoğan'ın parelel yapılanmalara, çetelerle karşı verdiği mücadeleyi unutma. Telkine maruz kalma. Manüplasyona gelme. Kötülerin seni eski Türkiye'ye hapsetmesine müsaade etme.