Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Şahmaran dizisi sınıfta kaldı!
Mihrab Kurt
Şahmaran dizisi sınıfta kaldı!
21.01.2023 Cumartesi 16:55

Yayınlanmadan önce sosyal medyada büyük ses getiren Şahmaran dizisi, Perşembe akşamı gerçekleşen şahane gala ile tanıtıldı. Cuma günü izleyiciyle buluşan 8 bölümlük dizi, tüm ünlü isimleri barındırmasına rağmen izleyicinin beklentisini karşılayamadı.

Şahraman dizisi bekleneni karşılamadı

Başrollerinde; Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Şahmaran dizisi Cuma günü Netflix’de yayınlandı. Şahmaran efsanesini anlatan dizi, oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekse de izleyicinin beklentisini karşılayamadı. İnsanlar yılanın ölümcül aşkını anlatırken bu uğurda verilen ruhsal ve fiziksek mücadeleyi ele alan dizi, kurgusu bakımından efsane olan Alacakaranlık filmine benzetildi. Burak Deniz’in canlandırdığı Maran karakteri ve ailesi Edward Cullen karakteri ve ailesi ile olan benzerliği izleyenlerin gözünden kaçmadı. Yapımda bunun farkında olacak ki gala gecesinde Mert Ramazan Demir’e yapılan saç makyajla tip olarak da bir gönderme yapıldı. Sosyal medyada Mert’le Edwar’ın fotoğrafları yan yana getirilerek aradaki benzerlik ortaya konuldu.

Bir diğer yandan Mert Ramazan Demir’in Yalı Çapkını ile gelen şöhreti, Şahmaran projesinin önüne geçti. Sosyal medyada yeni yayınlanan diziden çok, genç oyuncu hakkında paylaşımlar yapıldı. Ferit Korhan karakteri ile kendisine fanatik bir kitle oluşturan genç oyuncu işlerini biraz gölgede bırakmaya başladı. Bu durum ilerleyen projelerde kendisine sorun çıkartmaya başlayacak gibi.