Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
ZINDIKLAR, MÜNAFIKLAR
Dr. Ömer Aydın
ZINDIKLAR, MÜNAFIKLAR
07.03.2020 Cumartesi 11:02

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç; saldırı sonucu tekerlekleri parçalanmış araçlarımızın videosunu yayınlamış. YUH olsun size. Mehmetler sahadayken ancak DÜŞMANLARIN paylaşabileceği görüntüleri onlara gerek kalmadan CHP’liler paylaşıyor.

MEHMETÇİĞİMİZE SALDIRAN ESED'İN KÖPEKLERİNİN PARÇALADIĞI ARAÇLARIMIZIN GÖRÜNTÜLERİNİ PAYLAŞAN KİM OLURSA OLSUN, O DA ESED'İN KÖPEĞİDİR. "YUUH", "VATAN HAİNİ","KAHPE" GİBİ SIFATLAR BUNLAR İÇİN İLTİFATTIR.

Merhum Abdurrahim Karakoç dedi ki;
Mıgırdıç'ı sever de Osman'ı sevmez zındık
İti-domuzu sever, insanı sevmez zındık
İster ki diz üstüne çökertilsin Türkiye
 Ekmeğini yer amma vatanı sevmez zındık.
Esra Elönü’den alıntı;
Mabadıyla havlayana kâr etmez kemik
Bir büyük bedeni denemiş enik
Şerefle dolmaz bu kap, üst delik,
 Kendi ahırında bile geçmez metelik.
 
İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı arkadaşım tweet attı;

”TBMM hemen her konuşmasında yaptığı provakasyon ve hakaretlerle belhum adal seviyesinin müzmin bağımlısı Engin Özkoç meclisin 27.döneminin galiz bir imtihanıdır Allah şerrinden uzak etsin”.
Çamlı’yı malum şahıslar için çiziktirdiğim şu dörtlükle sakinleştirmeye çalıştım.
KİME SORDUMSA SİZİ, DOĞRU CEVAP VERMEDİLER.
KİMİ ARSIZ, KİMİ HADSİZ, KİMİ YANCI DEDİLER,
ANKARA'DAN GEÇERKEN MECLİSE SORDUM SİZİ,
BİZİ BIRAKIP, ESED'E VEKİL OLDULAR DEDİLER.
 
“CHP’li Engin Özkoç, Türkiye’yi zayıflatmak isteyen lobilerin, sinsi Esad destekçilerinin, terör yandaşlarının ve Türkiye’yi uzun zamandan beri karıştırmak isteyenlerin MAYIN EŞEKLİĞİNİ yapmaktadır” diyenleri ikaz ettim;.

HAYVANLARA HAKARET ETMEK. HAYVAN HAKLARI BEYANNAMESİNE AYKIRIDIR.

Kemal Kılıçdaroğlu HDP ye oy İsteyip sahip çıktı. Sınırdaki PYD-YPG’ye Sahip Çıktı. Darbe sonrası darbecilere sahip çıktı. Esad’a Sahip çıkınca mı şaşırdık? Kemal’in sahiplenmesi için isim fark etmiyor, tek kriteri sahipleneceği grubun Türkiye'ye düşman olması.   

Bahar Kalkanı Harekatı’yla perişan olan Suriye ordusu ve destekçisi ülkeler her geçen gün psikolojik olarak da büyük yıkım içine girmişken rejim yanlısı gazeteci Nidal Sabeh Kılıçdaroğlu’nu “aziz bir konuk olarak” Şam’a davet etti.
Esed medyası Kılıçdaroğlu'na ve Ekrem İmamoğlu'na da övgüler yağdırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu'nun da müttefikleri olduğunu iddia eden Nidal Sabah, "Müttefiklerimiz bizimle ve Türkiye'nin en önemli şehirleri onların elinde. Zafer bizimdir" tweeti attı.

ESED'İN VE KÖPEKLERİNİN İLTİFATINA MAZHAR OLMAK KEMAL VE EKREM BEYLER  İÇİN ŞEREFTİR.

KEMAL KILIÇDAROĞLU VE SİLAH ARKADAŞLARI BU ÜLKENİN 1 NUMARALI GÜVENLİK SORUNUDUR

“Allahım, ordumuz seferdeyken fitne çıkaran. Ülkemizin Cumhurbaşkanına, ölmüş anasına varıncaya kadar küfreden askerine işgalci, polisine katil diyen ne kadar vekil ya da devlet memuru varsa aldıkları maaşta zerre miskal payım varsa haram olsun” diyen arkadaşlar;

HARAM ETMEK YETMEZ. Bedduaya ekleyelim; CESEDLERİNİ KÖPEKLER PARÇLASIN. CEHENNEM ATEŞLERİ YÜKSEK OLSUN ZINDIKLARIN. MÜNAFIKLIK, RUHSAL BİR HASTALIKTIR; KLEPTOMANİ GİBİ...

LİBYA ŞEHİDİ’NİN LANETİ

Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabir Hülya Kılınç "Sessiz, sedasız ve törensiz defnedilen Libya şehidi MİT mensubunun cenaze görüntülerine Odatv ulaştı" başlıklı haber nedeniyle, 2937 sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı Kanunu'nun 27'inci Maddesi kapsamında tutuklandı. Aynı soruşturmaya dahil edilen Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Haber Müdürü Barış Terkoğlu ile muhabir Hülya Kılınç’ın tutuklanmasının ardından Odatv internet sitesine erişim engeli getirdi.

Yeniçağ gazetesi MİT mensuplarının kimliklerinin ifşasında rol aldı mı? İlk paylaşımı Batuhan Çolak ve Murat Ağırel yaptı, gazete haberleştirdi. İkili daha sonra "Hesabımız çalındı" diyerek paylaşımlarını sildi. Gazetedeki haber de kaldırıldı.  

ŞEHİD MİT MENSUBUNUN KİMLİĞİNİ ÜMİT ÖZDAĞ İFŞA ETTİ. YENİÇAĞ'A BİLGİLERİ MUHTEMELEN O VERDİ.

TELEVİZYONLARA ÇIKIP VATAN MİLLET SAKARYA NUTUKLARI ATAN ÖZDAĞ SUÇUN KAYNAĞIDIR. DEVLET KAVRAMININ KUTSİYETİNE İHANET EDEN KİM VARSA CEZASINI ÇEKMELİ.
 
ÜMİT ÖZDAĞ NEREDEN KOŞUYOR?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Partili Ümit Özdağ'ı ABD'li kuruluşlarla gizli ilişki içinde olmakla suçladı ve Özdağ'ın 'Yurtta Sulh Konseyi' içinde olup olmadığının araştırılmasını istedi. Gerçek yüzünü gösterme zamanı geldi diyen Yalçın, "15 Temmuz ihanet teşebbüsü sırasında, tıpkı babasının geçmişteki darbelerde kader arkadaşı Başbuğ Alpaslan Türkeş’i terk ederek ortadan kaybolduğu gibi, Ümit Özdağ da aynı gece ortadan kaybolmuştur." ifadelerini kullandı.

Özdağ’ın İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD’deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSA ile gizli ilişki kurduğunu iddia eden Yalçın, Özdağ'ın Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklaması gerektiğini belirtti. Yalçın, "Adlarına pervasızca konuşmaya cüret ettiği Türk milliyetçileri; Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye’nin ve Ülkücü Hareket'in geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istemektedir." dedi.

Özdağ'ın 15 Temmuz 2016’daki FETÖ'cü darbe girişiminin elebaşları "Yurtta Sulh Konseyi" üyesi olup olmadığının araştırılması gerektiğini öne süren Yalçın, "Bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye'de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır." ifadelerini kullandı.

TARİHDEN DERS

Fevzi Paşa 1921 de TBMM kürsüsünden şöyle sesleniyordu “Düşman kuvvetlerini Antep önlerinden dağıtmak için Rakka, Münbiç, El-Bab taraflarından Halep’in doğu ve batı yönlerine kadar olan bölgeyi kontrol altına aldık.”   

Şimdi de biz Moskova Mutabakatı ile ,İdlib Ateşkesi ülkemizin sınırlarını rejim ve terör saldırılarına karşı daha korunaklı hale getiriyoruz. İdlib bölgesinde istikrar ve normalleşmeye zemin hazırlıyoruz. Askerlerimizin güvenliğini teminat altına alıyoruz. Sivillerin korunması için önemli bir adım atıyoruz.
 
DEVLET BAHÇELİ ŞAFİİ Mİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ellerini paltosunun cebine sokarak, cenazede karşılaştığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elini sıkmaması sosyal medyada topik oldu;.                                                                                                             

“Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu bu hareket Osman dayının attığı yumruktan daha ağır” diyenler oldu,                                                                                   
Devlet Baba Şâfi mi?” diye soranlar oldu. Kafası karışan arkadaşları  aydınlatalım;                                                                  
DEVLET BABA, DURUMA GÖRE ŞAFİ/ HANBELİ MEZHEPLERİNİN İCTİHATINA GÖRE DAVRANMAKTADIR. Şafii ve Hanbelilere göre: Köpek ve domuzun tüyleri, salyaları, atıkları necistir, pisliktir. Bunlara dokunarak kirlenen vücut organları, eşyalar, biri toprakla olmak üzere yedi defa yıkanmalıdır.
 
YUNANLILAR YAHUDİLERE BENZER

Yunanistan’ın göçmenlere yaptığı zulmün karşısında, bazı medya organları İkinci Dünya Savaşı sırasında Suriye'ye sığınan Yunan göçmen çocuklara elbise ve gıda yardımında bulunan Halepli kadınların fotoğraflarını yayınlayarak Yunanlılara vefa hatırlatması yaptı.

BOŞUNA GAYRET.YUNANLILAR, YAHUDİLER GİBİ KENDİLERİNİ ÜSTÜN IRK ZANNEDERLER. KENDİLERİNDEN OLMAYANA VEFASIZ VE NANKÖRDÜRLER. BULDUKLARINI YERLER, TUTTUKLARINI SEVERLER, KENDİLERİNDEN OLMAYANLARI KOLAYCA ÖLDÜRÜRLER..
 
ADABSIZ AYLİN

İdlib’de şehit olan Yüzbaşı Süleyman Şahin’in Afyon'daki cenaze törenine katılan İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur’un cenaze namazı kılınırken cemaatin önüne geçmesi tepkilere yol açtı.

Aylin Cesur, beyaz kürkünle, ojeli tırnaklarınla, fönlü saçlarınla ful makyajınla şehidimizin tabutu önünde fotoğrafçına poz verdiğin kadar, genel başkanından cenazede nasıl baş bağlanacağını öğrenseydin bari. Siyahı toz olur diye giymemişsin ama beyazla bayağı bir söz oldun be güzelim.

Yıllarca Demirel’in yanında durdu öğrenemedi. Yavuz Ağıralioğlu, bari siz buna yol, yordam, adab öğretseydiniz
Bilmeyenler ve yanlış anlaşılmaması için; Âdâb kelimesi, bir hal veya davranışa nisbet ve izâfe edildiği zaman o alana ait özel kuralları, incelikleri, o konuda uyulması gerekli olan dinî, ahlâkî, meslekî esas ve hükümleri ifade eder:

İNSAN KENDİSİNİ İŞTE BÖYLE REZİL EDER.  MİLLETVEKİLİ OLMUŞSUN AMA İRFANLI ANADOLU KADINI OLAMAMIŞSIN.

ORHAN BEY ÜZÜLME

ORHAN OSMANOĞLU “Biz sürgün edildik, devleti satmadık diyoruz. Adam yazıyor: iktidar yanlısı mısın.? 40 sene önce Ak parti yoktu. Ama Devlet vardı. Devlet nedir bir araştırın. Yazı keşif edileli çok oldu” diye isyan ediyor..

ORHAN BEY, ÜZÜLME. BÜYÜK SELÇUKLU'DAN BAŞLARSAK DEVLETİMİZ 947 YILLIK. OSMANLIDAN ALIRSAK DEVLETİMİZ 720 YILLIKTÜRKİYE CUMHURİYETİ 96 YAŞINDA. OSMANOĞULLARI HER TÜRLÜ MAĞDURİYETE RAĞMEN, DEVLETİ SATMADI. DEVLETİ YÖNETENLERE KÜFRETMEDİ, KÜFRETTİRMEDİ.
 
CİHANGİR İSLAM

CHP oyuyla Saadet Partisinden vekil olan ve buradan istifa eden Cihangir İslam’ı transfer etmek için 3 partinin yarıştığı öğrenildi. Geleceğini düşünmek zorunda olduğunu belirten Cihangir İslam “Menejerim teklifleri değerlendiriyor. Oynayabileceğim bir partide kendimi göstermek istiyorum” dedi :)
CİHANGİR HOCA BU, GEZMEYİ SEVER. GAH ORADA, GAH BURADA. BİZE NE? TEMEL AMCA DÜŞÜNSÜN.
 
UZAA

Temel Karamollaoğlu, şehitliğin siyasi bir malzeme olarak kullanıldığını ifade ederek "Şehitlik kutsaldır ama biz birisi şehit olduğu zaman ‘Ne güzel en yüksek mertebeye çıktı’ diye davul zurna şenlik yapmayız" demiş.            
HACI, SENİ KEMAL'DEN BAŞKA CİDDİYE ALAN VAR MI?  UZAAA…
 
KUYTUL

15 Temmuz öncesi “Erdoğan'ın kalemi kırılmıştır, yakında işi bitirilecektir” diyen Furkan Vakfı Başkanı Alparslan Kuytul, Türkiye hata etti, Amerika ve Avrupa ile arayı bozup Rusya ve Çin'e yaklaştı. Avrasyacıların bayramı yakında bitecek” dedi.     

KUYTUL EFENDİ, HABERİ EFENDİNDEN Mİ  ALDIN?
 
AFKURMA ZAYED

Suudi Tümgeneral Zayed Al-Omari, katıldığı televizyon programında "Erdoğan, koronavirüsü Arap coğrafyasına hatta Suudi Arabistan'a yaymaya çalışıyor" dedi.

APTAL YALANCI PİSLİK. HOŞT AFKURMA. CEMAL KAŞIKÇI'YI DA NİŞANLISI ÖLDÜRDÜ, PRENSİNİZİN ÜZERİNE ATTILAR DEĞİL Mİ?
 
HAYIRDIR SAM AMCA

ABD'nin Trablus Büyükelçiliği, "Libya'nın güvenliğini tehdit edenleri cezalandırmak" için Ulusal Mutabakat Hükümeti (UMH) ile çalışacağını açıkladı.

ANLAŞILAN SAM AMCA YENİ OYUNLAR PEŞİNDE.

ŞEKAU

ABD, Boko Haram lideri Abubekir Şekau'nun yerini söyleyene 7 milyon dolar para ödülü vereceğini açıkladı.  

DEMEK Kİ YAKINDA AMERİKALILAR ŞEKAU'YU ÖLDÜRDÜKLERİNİ AÇIKLAYACAKLAR, CESEDİNİ DE DENİZE ATTIKLARINI SÖYLEYECEKLER.

Twitter: @dromeraydin