Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Yüz Karası İki Kankito Veliaht; MBZ ile MBS
Dr. Ömer Aydın
Yüz Karası İki Kankito Veliaht; MBZ ile MBS
20.01.2020 Pazartesi 23:43
Muhammet bin Zayed. Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi. Kısaca; MBZ...

MBZ’nin günah galerisi leş gibi kokuyor. PKK ve Gezi Olaylarına destek, FETÖ ile işbirliği, 15 Temmuz Organizasyonuna finans, Terör yayın organlarına şefkat, Mısır darbesinde başrol, Yemen iç savaşında savaş kışkırtıcılığı, en son Libya’da fitne ateşinin sönmemesi için saçtığı para keseleri…

Muhammet bin Selman. Suudi Veliaht Prensi.Uluslararası medyada kendisinden MBS diye söz ediliyor.

En meşhur icraatı, İstanbul Konsolosluğu’nda, gazeteci Cemal Kaşıkcı’yı dilim dilim doğratarak öldürtmek. İlaveten, ABD Başkanı Donald Trump’ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner ile tuhaf ilişkiler, İsrail ile gizli işbirliği, Libya’da Hafter’le b...üktaşlık, ülkesinin ileri gelenlerini bir otele hapsedip, milyarlarca dolar haraç toplamak, kadınlar,kızlar,vs.vs.

Arap Dünyası’nın gelecekteki önderleri, işte bu iki yüzkarası kankito veliahtlar, MBZ ile MBS…

“Hangi hal üzere iseniz, öyle idare edilirsiniz” ilahi emri mi? Böyle başa,böyle tarak mı? Tarihin intikamı mı?

FETÖ, BEKMEZCİ’NİN KUCAĞINDA İKEN...

FETÖ'nün büyükbaş yöneticilerinden Yusuf Bekmezci İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince saklandığı evde yakalandı.

Yusuf Bekmezci, FETÖ lideri Fetullah Gülen'i görünce üzerine nasıl atlayıp, kucağına aldığını ve Gülen'le neler yaşadıklarını şöyle anlatmıştı;

“Yanına vardım, ayak uçlarını gördüm, aramızda da kimse kalmadı. Böyle kaldırınca kafamı, içimden böyle bir his kabardı. Hocaefendi’nin üstüne bir atladım. Hocaefendi beni bir itti. Eli ellerime değdi. Böyle yüksek voltlu bir ceryana kapılmışım gibi bir titredim. Böyle ceryan çarptı. O heyecanla atladım hocaefendinin pazularından tuttum.Çektim, kucağıma aldım.. kendime böyle boyunlarını, gözlerini öptüm. O zaman daha da acayipleştim. Bir daha atıldım üstüne. Hocaefendi kucağımdan kurtulmak için uğraşıyor. Böyle iyice sardım beline, çektim kendime adeta kaburgalarının çıtırdadığını hissettim. Ben alacağımı aldım, manevi bir gevşeme olunca ben de bıraktım.”

Bu sapkınların, ülkemiz evlatlarını nasıl felakete sürüklediklerini daha teferruatlı anlatan bir itiraf olamazdı.Yuh ki ne yuh.

SABAHATTİN,LÜTFEN ANLAT, NELER YAŞANDI SAYGIYLA ?

Hani, bir zamanlar rahmetli Enver Ören’in Ankara Temsilcisi ve sır katibi iken,sonraki yıllarda ihanet kabul edilen çeşitli yazıları nedeniyle, efendileri tarafından aforoz edilen,çalıştığı pek çok yayın organından kovulan,en son Aydınlık Gazetesi ve Ulusal Kanal’dan kapı dışarı edilen,pardon istifaen ayrılan,şimdilerde yalvar yakar sığındığı bir internet sitesinde, arada bir yazdıklarıyla kendini unutturmamaya çalışan,soyadının aksine kibarlıkla alakası olmayan tekaüt gazeteciden bahsediyorum.

Bu zat-ı muhterem, sürekli olarak Cumhurbaşkanı’nın Beşar Esad ve Sisi ile görüşmesi gerektiğini yazıp duruyordu.Ta ki düne kadar.

Andropoza girdiği anlaşılan Sabahattin Bey’in ,son olarak sığındığı internet sitesindeki köşesinde çiziktirdiklerini ibretle okuyalım;

“Tayyip Erdoğan’a göre Beşar Esad ,Sisi gibi katildi.

Yüzde 52 oy olan Mursi’yi alaşağı etmiş ve ölümüne sebep olmuştu.

Peki ne mi oldu?

Tayyip Erdoğan dün Almanya’daki Libya toplantısında Mısır devlet başkanı Sisi aynı masadaydı.

Düşünün, tam 9 yıldır nerede ise her gün Beşar Esad’a katil diyeceksiniz, ama şimdi onunla MİT Başkanı aracılığı ile masaya oturup müzakere edeceksiniz!

Yanlış anlaşılmasın ben hem Esad hem de Sisi ile ilişki kurulması taraftarıyım zira Türkiye’nin ulusal çıkarları bunu gerektiriyor.

Erdoğan’ın çok sevdiği Necip Fazıl’ın “Baba katili ile, baban bir safta” mısralarını çağrıştırırcasına Tayyip Bey, şimdi kendi beyanı ile katillerle bir safta, ya da masadadır.

Önkibar, zorun ne senin? Bak,Cumhurbaşkanı tavsiyelerini dinledi, katillerle diyalogu başlattı. Daha ne istiyorsun?

Aslında,sana şunu sormak istiyorum ;

Siz aslında Tayyip Bey’le hemşehrisiniz.Yanlış hatırlamıyorsam, belediye başkanlığı seçimlerinde,Enver Ören’e rağmen onu tv programında konuk etmiştin.Hangi akçeli talebini geri çevirdi de, birdenbire azılı düşman kesildin? Yüksek egonu nasıl hırpaladı? Ne yaptın da Reis ile aran onarılmayacak şekilde açıldı?

Bak Ahmet Hakan bile aff-ı şahaneye mazhar oldu.Gel özeleştirini ver,ahir ömründe eski mutlu mesut günlerine dönüver.Açıklamalarından tatmin olursam, hayrıma, aff-ı şahaneye mazhar olman için aracılık da yaparım.

Hadi ama.

CHP NİN DARBECİLİĞİ BİR KEZ DAHA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

27 Mayıs darbesine aktif olarak katılan Millî Birlik Komitesi Üyesi Albay Şükran Özkaya’nın arşiv belgelerine göre, Adnan Menderes’in iktidara gelmesiyle ticareti bozulan Vehbi Koç, durumu dönemin kudretli masonlarından ve terörist Fetullah Gülen’in hamisi olan CHP Genel Sekreteri Kasım Gülek’e, bakanlıkların kendisinden benzin alımını kestiğini, kamyon yedek parçaları ve diğer malzemelerin artık kendisinden alınmadığından yakınmasına karşılık Gülek, Koç’a, “İnönü ile konuştum,”Vehbi Bey’e selam söyle.Orduda hareketlenme var. Menderes’in diktatörlüğüne son verecekler. Zamanı kolluyorlar” dedi, o güne kadar dikkatli ol,gerisini merak etme sen’ şeklinde özetlenecek bir mektup yazmış.

Şimdi bunu neresinden tutalım? CHP’nin darbecilerle müzmin flörtünü mü, Koçzade Vehbi Bey ile CHP arasındaki Katolik nikahını mı, CHP-Koç-Uluslararası Emperyalist odaklar üçgenini mi konuşalım?

“Arife tarif gerekmez” deyip geçelim.