Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Ramazan Nereye Koşuyor?
Dr. Ömer Aydın
Ramazan Nereye Koşuyor?
11.01.2020 Cumartesi 10:10

Son zamanlarda çeşitli televizyonlardaki tartışma programlarında bir üstad-ı azam, alam-i kübra arz-ı endam ediyor; Dr Ramazan Kurtoğlu.

GDO'lu gıdalardan, ilaç endüstrisine, tıbbi uygulamalardan tarım politikalarına, din, cemaat ve tarikat ritüellerinden ekonomi konularına, küresel düzenin şifrelerinden Tapınak Şövalyeleri’ne, Nöro-Mesih’ den Kanal İstanbul’a aklınıza ve hayalinize gelebilecek her konuda Hazret racon kesiyor, ahkam sallıyor.

Ama üstadın küçük bir kusuru var; desteksiz atıyor, enflasyonun memur ve emekli maaş zammının, %6 olduğunu sallıyor. Sn. Cumhurbaşkanı’nın aklın gereği Kanal İstanbul’u yapmayacağını sadece gündemi meşgul etmek için ısrarcı davrandığını savunuyor. Kanal İstanbul’un Tapınak Şövalyeleri’nin projesi olduğuna inanıyor. İstanbul’un pasaportla girilen paralel evrene ait bir ada devleti olacağını savunuyor. İktidara ufak ufak giydirmeden de kendini alamıyor.. Doğru düşünce kırıntılarıyla yüzlerce yanlış fikrin harmanlandığı zihinsel kirlilikle malul daha pek çok abuk subuk düşünce.

CNNTÜRK'te dün gece katıldığı programda öyle şeyler zırvaladı ki sinirimden neredeyse üstümü başımı parçalayacaktım.Allah’tan program katılımcılarından kadim dostum Ekrem Kızıltaş Ramazan Bey’in zırvalarına kısmen cevap verdi de daralan yüreğim biraz rahatladı.Gerçi sakinleşmemde okuduğum İnşirah, Nas ve Felak surelerinin de kesinlikle etkisi olmuştur.

Zihninizin karışmaması için daha fazla detaya girmek istemiyorum.

Dr Ramazan Kurdoğlu güzide bir üniversitemizde 640 öğrencinin tek geçtiği bir hocaymış.

Yani O öyle diyor,

Televizyoncuları anlıyorum; reytinge ihtiyaçları var. Saçma sapan fikir ve görüşler her zaman ilgi çeker.

Kime hizmet ettiği, nereye koştuğu meçhul bu zat-ı muhteremin uçuk ve zararlı düşünceleriyle, akıllara ziyan hurafeleriyle gençlerimizi zehirlemesinden rahatsız olmuyor musunuz?

Ben oluyorum da.

Dr Ömer AYDIN