Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
İttifak Korosundan Şarkılar
Dr. Ömer Aydın
İttifak Korosundan Şarkılar
25.02.2020 Salı 17:25

HDP'den CHP'ye;

Çık çık çık çık çık çık çık ortaya çık
Hiç saklanma orda burda çık ortaya çık
Her şeyi konuşalım gelde açık açık

CHP'den HDP'ye;

Gizli aşk bu,söyleyemem Derdimi hiç kimseye

İYİ Parti'den CHP'ye;

Ya O, Ya Ben, Vazgeçsen Birimizden

Yoruldum bitmez eleştirilerden

Saadet Parti'den CHP'ye;

4'e kadar yolu var,

Abdullah'ın yolu dar…

MİS GİBİ ÇÖZÜM

HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan “İdlib’den çıkışın tek yolu, Dolmabahçe mutabakatına dönüştür.” demiş.

YAV HE HE. YENİDEN HENDEKLER KAZILSIN, ŞEHİDLER OLSUN DEĞİL Mİ?

PERVİN BACI, YENİ BİR ÇÖZÜM SÜRECİNİ UNUTUN. AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN.

HEVALLERİNE SÖYLE, TÜMÜ İMHA OLMADAN, SİLAHLARI BIRAKSINLAR, ADALETE TESLİM OLSUNLAR.

ALIN SİZE MİS GİBİ ÇÖZÜM.

BABAANNE

Meral Akşener, ikinci kez babaanne olma sevincini yaşadı. İlk torunu Pars'ı 2015 yılında kucağına alan Akşener'in yeni doğan kız torununa Ayda ismi verildi.

MERAL TEYZE, ALLAH ANALI BABALI VE BABAANNELİ BÜYÜTSÜN.

KILIÇDAROĞLU’NUN KUYRUĞUNU BIRAKARAK, PARTİYİ YAVUZ BEY’E TESLİM EDEREK, ARTIK TORUN BÜYÜTSEN DİYORUM.

YAPMA EKREM

İBBB EKREM İMAMOĞLU BÜROKRATLARIYLA SAPANCA’DA BİR OTELDE KAMPA GİRMİŞ.

1-BU ERGEN, AKILLANMADIĞINDAN DEĞİL, SEÇMENİN TALEPLERİNE GÖRE TUTUM ALIYOR.

2-SEÇMENLERİ TATİL BAVULUNA OY VERMİŞTİR.

3-İSTANBUL OTELLERİ FUL DOLU, ŞEHİR ÇOK KALABALIK VE GÜRÜLTÜLÜ, ÇOCUK KONSANTRE OLAMIYOR.

HİÇ DE GÜZEL OLMADI

ALİ KOÇ ,“HER ŞEY GÜZEL OLACAK” DİYEREK, AZİZ YILDIRIM’I DEVİRDİ.

EKREM İMAMOĞLU, “HER ŞEY GÜZEL OLACAK” DİYEREK, İBB BAŞKANLIĞINI KAZANDI.

FENERBAHÇE’NİN HALİ ORTADA

İSTANBUL’UN VE EKREM’İN HALİ İÇLER ACISI

SLOGANLARLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ

ALGI YÖNETİMİYLE BAŞARI GELMEZ

FETÖCÜLERE ACIMAK

Dünyanın çeşitli ülkelerine kaçarak Türkiye karşıtı faaliyetlerde bulunan FETÖ’cü hainlere örgüt tarafından verilen maaşın büyük kesintiye uğradığı ve çeşitli işlerde çalışmak zorunda kaldıkları öğrenildi. Amerika Birleşik Devletleri'nde Türkiye karşıtı kara propaganda faaliyetleri yürüten firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün de açtığı kafenin battığı ve Uber şoförlüğü yapmaya başladığı Alman basını tarafından yazıldı.

ACIMAYIN,ACIYA ACIYA ACINACAK HALE GELDİK.

FETÖCÜ HAKAN ŞÜKÜR; “Ben aşağılık bir örgütün kandırılmış bir militanıyım. Pişmanım. Kan döktük, cana kıydık, mala çöktük. Suçum büyük, günahım çok. Affımı istiyorum.” DEDİ Mİ?

HAYIR DEMEDİ.

HAKAN ŞÜKÜR DAHİL TÜM FETÖCÜLERDEN BÖYLE BİR İTRAF BEKLİYORUZ.

SONRA ACIYIP ACIMAMAYA KARAR VERİRİZ.

HERKES BAŞARARAK, ERSUN YANAL KOVULARAK SERVET YAPIYOR.

Galatasaray mağlubiyeti sonrası istifaya davet edilen Ersun Yanal,istifayı düşünmediğini,hakem yüzünden yenildiklerini,sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi. Ersun Yanal'ın,Trabzonspor'dan 10 Milyon fesih tazminatı aldığı gibi, Fenerbahçe'den de yüklü miktarda kovulma tazminat alabilmek için ayrılmamakta direndiği öğrenildi.

ÇOBAN HACISALİHOĞLU, BEYAZ TÜRK KOÇ

Of’ta çobanlık yapan, ilkokul mezunu Hacıosmanoğlu ile, en iyi okullardan mezun, beyaz Türk Ali Koç’un davranışları ne kadar benzeşiyor.

Bu ikisini aynı potada eritip eşitleyen, ortak paydaları futbolun büyüsü, holiganizm ve kriminal olaylara evrilebilecek kontrolsüz öfke...

YAPMAYIN, NAZAR DEĞECEK

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu, Rıdvan Dilmen'in, ‘Sörloth'un bonservisini hemen alsınlar’, sözüne cevap vererek, "Beşiktaş maçında 3 büyükAvrupa liginden 5-6 scout gördüm, izleniyor. Gol krallığında Avrupa'da 5. sırada olan ve sürekli artan bir performansı olan oyuncuyu herkes izler ama bizim 2 yıllığına kiraladığımız bir oyuncu. Seneye 31 Mayıs'ta, ya da o tarihten biraz daha önce satın alma opsiyonunu kullanabilirim, bu hakkım var. Eksik olmasınlar, hemen bu akşam bonservisi alsınlar demiş bir arkadaş, emri olur, başka istekleri varsa ona göre hareket edelim." dedi.

BÖYLE YAPMAYIN. ÇOCUĞA NAZAR DEĞECEK. BİLİYORUM,NAZAR DEĞMEMESİ İÇİN BİR ŞEYLER YAPIYORSUNUZ. AMA NAZAR BONCUĞU FALAN BİR İŞE YARAMAZ.

OFLU DERİN HOCALARDAN DUA DESTEĞİ, YARDIM ALIN.

CÜBBELİ OLMAZ, O AZİZ YILDIRIM'IN ADAMI, TERS YAPAR. BAKIN AZİZ KOÇ CÜBBELİ’DEN RİCA ETTİ, ALİ KOÇ NALLARI DİKTİ..

MOLLALAR KIZMASIN

İran'a da,koronavirüsten ölenlerin sayısı 50’yi geçti. Sağlık Bakanı Nemeki’nin, "Kişisel hijyene dikkat edin, Türbeleri kapatmaya çalışıyoruz. Mollaların yanaşmadığına dair haberler var. İnşallah insanlar akın akın Koronavirüsten korunmak için türbelere dua etmeye gitmez." şeklindeki açıklaması mollaları kızdırmış.

MOLLALAR KIZMASIN DİYE KUM KENTİ KARANTİNAYA ALINMADI. ŞİMDİ ÜLKENİN TAMAMI TECRİTTE..

ADALET GECİKSE DE

Rize eski Emniyet Müdürü Altuğ Verdi cinayeti 11 Aralık 2018’de işlendi.. Rize Cumhuriyet Başsavcılığı katil Sarıcaoğlu’nun FETÖ örgütü ile ilişkisinin bulunmadığını belirtti.

15 Ekim 2019’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat hattına gelen bir ihbar telefonu Altuğ Verdi cinayetinin ardındaki FETÖ izinin belirlenmesi için ilk ipucu oldu. İhbarcı sadece katil Sarıcaoğlu’nun FETÖ üyesi olduğunu söylemekle kalmayıp, İstanbul’da görev yaptığı sırada kendisinin de polis imamı olan akademisyen Evren Ersoy’un ismini veriyordu.Bu ihbarın ardından başlatılan soruşturmada, Sarıcaoğlu’nun FETÖ bağlantıları birer puzzle parçası gibi ortaya çıkartıldı.

Rize eski Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’yi makamında şehit eden polis memuru İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’nun eşi Semiha Sarıcaoğlu ve doktor ağabeyi Mustafa Sarıcaoğlu da FETÖ üyesi olduklarını itiraf etti.

Katil İsmail Hakkı Sarıcaoğlu’na yardım ve yataklık yaptığı, ayrıca FETÖ hücre yapılanmasında yer aldığı iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 10 zanlı tutuklandı.

ADALET GECİKEBİLİR, ER VEYA GEÇ TECELLİ EDER BU DÜNYADA.

AMA AHİRETTE, OBÜR DÜNYADA MUTLAKA

AMACIN NE BAŞBUĞ?

İlker Başbuğ, katıldığı bir tv programında, “Atatürk içki içmeye mecburdu. Kafası çok ve hızlı çalıştığından, beynini uyuşturup, dinlendirmek, uykuya geçmek için mecburen içiyordu." dedi.

BUNU SÖYLEYEN, NAKLEDEN ADAM, BU ÜLKEDE GENEL KURMAY BAŞKANLIĞI YAPTI.

BAŞBUĞ FETÖ KONUSUNDA DİLEDİĞİ KAMUOYUNU OLUŞTURAMADI.

BU KONUŞMASINDAKİ AMAÇ, GÜNDEMDE BİRAZ DAHA KALMAK MI, İÇKİ BAĞIMLILIĞINI MEŞRULAŞTIRMAK MI?

YA BENİMSİN YA TOPRAĞIN

Eskişehir’de Zehra A. (22), ormanda çıkan tartışma sonucu nişanı bozmak isteyen nişanlısı Emrah Öztürk’ün boğazını kestikten sonra 8 farklı yerinden bıçaklayıp öldürdü.

Olayın ardından Antalya'ya kaçmak isteyen şüpheli Zehra A., yakalanarak gözaltına alınırken, ilk ifadesinde, nişanı atacağını söylemesi üzerine öldürdüğünü itiraf etti.

Kadına şiddet konusu tüm dünyada gündemde.Yasalar değiştiriliyor,cezalar arttırılıyor. Toplumda magandalara karşı duyarlılık arttıyor.

Gözden kaçırılan bir durum var.Fiziksel güç orantısızlığı nedeniyle,kadın magandaların sayısı henüz daha az. Ama “ya benimsin ya toprağın” diyen kadınların sayısı da az değil.

Türkiye'nin ilk erkek sığınmaevi için Antalya'da çalışmalar başlamış. Sığınmaevinden eşinden dayak yiyen veya sokağa atılan erkekler yararlanacak.

PEGASUS

Sabiha Gökçen'deki Pegasus uçak kazasıyla ilgili olarak kaptan pilot M.A. "Taksirle birden fazla kişinin ölümü ve yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklandı.. İNŞALLAH DERS ALIRLAR DA;PİLOTLAR BUNDAN BÖYLE, ŞİRKETİNİN ÇIKARLARINI DEĞİL, UÇUŞ GÜVENLİĞİNİ DİKKATE ALIRLAR.

Twitter: @dromeraydin