Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
CHP'nin Adı Konmamış Seviyeli İlişkisi
Dr. Ömer Aydın
CHP'nin Adı Konmamış Seviyeli İlişkisi
14.01.2020 Salı 09:35

PKK'ya yardım ve yataklıktan tutuklu yargılanan Selahattin Demirtaş’ın cezaevinde yazdığı kitaplar, İBB Kültür A.Ş bünyesindeki istanbulkitapcisi.com'da satışa sunulduğu bu günlerde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Hanım ile Selahattin Demirtaş’ın yazdığı tiyatro oyununda buluşmuşlar.

Tiyatro vesilesiyle bir araya gelen bu muhteremeler , daha önce de yemek yemiş, karşılıklı hediyeleşmişlerdi.

CHP, İYİ Parti’yi küstürmekten çekindiği ve geniş halk kitlelerinden gelebilecek tepkilerden korktuğu için, HDP ile adı konmamış bu seviyeli ilişkisini Dilek, Canan ve Selvi Hanım'lar üzerinden sürdürüyor.

Bu üç Abla, HDP’yi ittifak içinde tutmak için Başak Demirtaş’la zaman zaman buluşup , yarenlik ediyorlar, CHP yönetimi, adı konmamış bu seviyeli beraberliği saklamaya çalışırken, Yavuz Ağıralioğlu’nun cılız tepkilerini, bakalım nereye kadar duymazdan gelecekler. Ya da Ağıralioğlu ve diğer akl-ı selim İYİ Partililer, ne zaman kendileri gibi davranacaklar?

Bekleyip,göreceğiz.

KOÇZADE ALİ BEY, HANGİ YÜZLE ?

Koçzade Ali Bey, yaptığı son basın toplantısında, aile geleneğine aykırı düşecek bir şekilde esip gürlemiş.

Şöyle ki;

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Bankalar Birliği tarafından yürürlüğe konan talimat ile yapılandırma kuralları Trabzonspor için yapılmışmış.

Trabzonspor, sırtını devlete ve iktidara dayamışmış.
Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş.
TFF'den bilgi sızdırılıyormuş.
Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu engellemeye çalışanlar varmış.
3 Temmuz ruhunu tekrar diriltmenin zamanı gelmişmiş.
2010-2011'de şampiyonluklarını ellerinden almaya çalışan örgüt yerine, şimdi başka bir örgüt, muhtemel şampiyonluklarını ellerinden almaya çalışıyormuş

Bakınız Beyzademiz;
Binbir vaadle Aziz Başkan’ı devirdiniz, bana göre iyi de yaptınız. Ama sonuç sıfır.
Paranız çok olabilir, kulübü kurtarmak için cebinizden milyonlarca para verebilirsiniz. Geniş katılımlı kampanyalar düzenleyebilirsin. İşi gücü bırakıp,Holding’i boşlayıp, gece gündüz FB için mesai harcayabilirsiniz.

Ama şampiyon olmak için, daha pek çok olumlu şartın bir araya gelmesi gerekir.Bu gerek şartların pek çoğu maalesef sizin takımda hala eksik.
Geçen sene kulübü az kalsın küme düşürüyordunuz. Bu yıl da şampiyonluk iddiasında çok geridesiniz. Bir ön alma çabasıyla başarısızlığınıza kılıf mı hazırlıyorsunuz? Siz alemi kör,cihanı sağır mı sanıyorsunuz?

Ya arkadaş, TFF başkanı Çemişgezekspor’un eski başkanvekili mi ?
Zorlu AVM de TFF nin üst yönetimi ve MHK başkanıyla gizlice ben mi görüştüm?
Şike yaptığınız için 3 yıl Avrupa kupalarından men cezası ile cezalandırılmanıza rağmen , gülünç bir şekilde hala şikenin sahaya yansımadığını iddia ediyorsunuz.
Talihsiz açıklamalarınızla, küllenmeye yüz tutmuş camialar arasındaki husumet ateşini tekrar alevlendirdiniz.

Trabzonspor camiasında, talihsiz açıklamalarınızla tekrar yükselen Fenerbahçe düşmanlığına ek olarak, KOÇ ürünlerine boykot dillendiriliyor.
Hafazanallah.

Yaptığınızı beğendiniz mi?
Trabzonspor üzerinden iktidara vuruyorsunuz.

Peki, vurunuz,ülkemizde siyaset serbest.
Gezi olaylarında, ailenizin iktidarı yıkmaya yönelik tutumu hafızalarda tazeliğini koruyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir'le birlikte Beştepe'ye giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret edeceğiniz söyleniyor.

Pardon yani, hangi yüzle ?