Yaz Gelişiyle Bodrum’da Nüfus Patlaması Yaşandı! Tatil Beldesinde Su Krizi Yaşandı

Bodrum yaz mevsiminin gelişiyle beraber nüfus patlaması yaşadı! 1 milyondan fazla kişinin akın ettiği tatil beldesinde su borusu patladı.

05.07.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 05.07.2021-16:45) Yaz Gelişiyle Bodrum’da Nüfus Patlaması Yaşandı! Tatil Beldesinde Su Krizi Yaşandı

Geçtiğimiz günlerde Turgutreis’te su borusu patladı. Durumu gören vatandaş vakit kaybetmeden hemen belediyeyi aradı. Ancak ilgilenen olmadı. Suyun 5 gündür boşa akması büyük tepkiler almasına sebep oldu.

Yazın gelmesi ile beraber tatilciler Ege ve Akdeniz'e gitti. Tatilcilerin en gözde yerleri Bodrum, Marmaris ve Çeşme'ydi.

Normalleşme döneminin başlaması ile beraber Bodrum'un nüfusu bir milyonu geçti! Bununla birlikte fiyatlar da oldukça artış gösterdi!

Ünlü tatil beldesinde bir kase cacık 105, lahmacun 110, ayran 75, döner ise 360 TL'ydi... Ancak fiyatların böylesine olmasına karşın halka verilen hizmet, hep kötüydü! Pandemi ile beraber nüfusu 3 kat artan Bodrum'da bu sene su krizi gündeme geldi. 

SÖZDE ONARILDI 1 SAAT SONRA TEKRAR PATLADI!

Gümüşlük, Turgutreis, Bitez gibi mahallelere haftalardır su kesildi. Önceki gün de vatandaşlar, bir sokaktaki su borusunun patladığını fark etti. Hemen belediyeye ihbar etti.

Ancak 5 gündür bir tane bile personel konu ile ilgilenmedi. Suyun boş yere akması, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Tepkiler üzerine sözde onarılan borunun 1 saat sonra tekrar patladığı tespit edildi!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal