Yaya Geçidinde Cinayet Gibi Kaza!

Çorum'da anne ve oğlu market alışverişi için evlerinden çıktı. Yaya geçidini kullanan anne ve oğluna araba çarptı. Anne olay yerinde hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralı.

15.03.2021-07:57 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-07:57) Yaya Geçidinde Cinayet Gibi Kaza!

Kaza, saat 20.00 sıralarında Buharaevler Mahallesi 6'ıncı Cadde üstünde meyden temel geldi. Ayşe Tütüncü oğlu Engin Tütüncü ve akrabası Mustafa Aksu ile alışveriş yapmış oldukları market çıkışında yaya geçidinden yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada hızla gelen bir otomobil en temel-oğul ile akrabalarına çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü olay yerinden kaçarken, çarpmanın etkisiyle 3 kişi metrelerce savruldu.

POLİS KAÇAN SÜRÜCÜYÜ ARIYOR 

Kazada Ayşe Tütüncü olay yerinde hayatını kaybetti, oğlu Tütüncü ile akrabaları Aksu ağır yaralandı. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar ambulanslarla Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ayşe Tütüncünün cansız bedeni ise hastane morguna kaldırıldı. Polis, kazadan sonra kaçan aracın sürücüsünün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. Kazaya dair soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal