Yay burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır, sevdiğini nasıl belli eder?

Yenilik merakı ve keşfetme hevesi ile birçok riski düşünmeden göze alabilen yay burcu, hayalperestliği ile de tanınır. Bunlar tüm yay burçlarının genel özelliklerini yansıtan başlıca kavramlar olsa da yay burcu erkeği ve kadını arasında, cinsiyet farklılığına bağlı olarak bazı ayırımlar da mevcuttur. Özel hayatlarında, gönül ilişkilerinde bu ayırım daha çok ortaya çıkar. İşte yay burcu erkeği ile ilgili bilinmesi gerekenler…

28.03.2022-17:00 - (Son Güncelleme: 28.03.2022-17:15) Yay burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır, sevdiğini nasıl belli eder?

Yay burcu erkeği flört mü ediyor yoksa ciddi bir ilişki mi istiyor bunu anlamak diğer burçlara göre biraz daha zor olabilir. Çünkü anlık duygu rüzgarlarına kapılıp sonradan çabucak uzaklaşabilen bir yapıya sahiptir. Yine de yay burcunun duygusal anlamda ne denli yoğun olduğunu anlamanın bazı yolları vardır.

Yay burcu ilişkide nasıldır?

Yay burcu erkeği yaşamaya meraklı, oldukça sempatik ve sıcaktır. İlişkide oldukça eğlenceli ve maceraperest olur. Flörtlerinde ilgisini daima cezbedecek bir şeyler arar. Yeni şeyler yapmaya, yeni insanlar tanımaya düşkün olması onun ilgisini bir anda kaybetmesine sebep olabilir. 

Yay burcu dürüsttür karşısındaki kişiden de aynı şeyi bekler. Duygularını içinde tutmaktansa, iyi kötü ne varsa anında konuşmayı tercih eder.

Spontane yaşamaktan çok hoşlanır. Bir anda gelişen tatil planları gibi durumlar tam olarak yay erkeğine göredir. Bir yay erkeği ile ciddi bir ilişki yaşayacak insanın da özgür ruhlu ve plansız hareket eden biri olması gerekir. 

Yay burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

Yay burcu erkeği sevdiğini nasıl belli eder?

- Yay burcu erkeği partnerini planlarına dahil ediyorsa, özgürlüğünün sınırlarına bir kişiyi daha dahil ediyorsa bu onun için önemli bir adımdır.

- Normal hayatında özen göstermediği pek çok ayrıntıyı aklında tutuyor ve bunları sizinle ilgili bu minik detayları her fırsatta dile getiriyorsa geçici bir heves yaşamadığından emin olabilirsiniz.

- Yay erkeği, yaşadığı önemli tecrübelerden, gündelik hayatına kadar size uzun uzun anlatmaktan keyif alıyorsa sizi seviyor demektir. Sıkılgan olan yay erkeği eğer sizinle uzun sohbetler ediyor ve hayaller kuruyorsa bu sizinle ciddi bir ilişki içinde olduğunun işaretidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal