03.09.2022-13:20 (Son Güncelleme:31.07.2023-16:44)


1

Yasemin Erbil kimdir?

Yasemin Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil'in ikinci evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, 2 Aralık 1995'te İstanbul'da dünyaya geldi. Kendisinden 13 yaş büyük ablası v kendinden 11 yaş küçük bir erkek kardeşi vardır. Mehmet Ali Erbil'in toplamda 4 evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor.



2

Eğitim hayatı

Eğitim hayatı

Liseyi Beyoğlu'ndaki Saint Benoit Fransız Lisesi'nde okuyan güzel sanatçı, liseden 2014 senesinde mezun oldu. Babasıyla uzun süre aynı evde yaşayan Yasmin Erbil, bir süredir ayrı yaşıyor.



3

Yasmin Erbil'den sevgilisi ile samimi paylaşım

Yasmin Erbil'den sevgilisi ile samimi paylaşım

Sevgilisi ile tatile çıkan Yasmin Erbil, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Erbil, sevgilisi ile birbirlerine sarıldıklarını o anları paylaşırken takipçilerinden yorum yağdı. "Bunu baban bile kaldıramaz" şeklinde eleştirilen Yasmin erbil, kimseyi umursamadan tatiline devam ediyor.



4

Dudaklarını yalattı!

Dudaklarını yalattı!

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak sosyal medya hesabından kedinin dudaklarını yaladığı anları paylaşan ünlü isme yorum yağdı. Yorumları gören babası Mehmet Ali Erbil sinirden deliye döndü.



5

İddialı pozları olay oldu

İddialı pozları olay oldu

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Yasmin Erbil, soluğu tatilde aldı. Erbil'in iddialı bikinisiyle aynadan verdiği poz, sosyal medyayı salladı. Babası Mehmet Ali Erbil, deliye döndü.



6

Çeşme'de görüntülendi

Çeşme'de görüntülendi

Yasmin Erbil geçtiğimiz gün Çeşme'de görüntülendi. Arkadaşıyla kameralara yansıyan Erbil'in düzgün fiziği dikkatlerden kaçmadı.



7

Yasmin Erbil'in yaşı

Yasmin Erbil'in yaşı

Mehmet Ali Erbil'in ikinci evliliğinden doğan Yasmin Erbil 25 yaşındadır. Yay burcu olan Yasmin Erbil'in boyu 1,70 ve kilosu 58'dir. Mehmet Ali Erbil'in ilk evliliğinden olan Sezin adında bir erkek kardeşi de vardır.



8

Sosyal medya paylaşımları

Sosyal medya paylaşımları

Instagram'da 300 binden fazla takipçisi bulunan Yasemin erbil, yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiriyor. Bunlardan birisi de yeni pozu oldu.



9

Babasını deli etti

Babasını deli etti

Mali'nin kızı bu kez tatilde paylaştığı bu poz ile gündem oldu. Bu durumun artık babasını delirttiği iddia edildi.



10

Pozu olay oldu

Pozu olay oldu

Pozlarıyla sık sık gündem oluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr