10.01.2020-14:14 (Son Güncelleme:23.04.2024-12:27)


1

Her kadın yaşları ilerledikçe yüzlerinde oluşan kırışıklıklardan kurtulmanın yollarını arar. Belki kırışıklıkları tamamen yok etmek mümkün olmayabilir ama kırışıklıkların oluşumunu yavaşlatmak ve kırışıklık görünümünü azaltmak mümkün. Sizin için hazırladığımız haberimizde kırışıklık görünümünü azaltan 5 esansiyal yağı derledik…



2

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan Cevizi Yağı

Hindistan cevizi yağı cildinizi nemlendirme ve erken yaşlanma belirtilerini önleme kabiliyetine sahiptir. Cildinizi UV ışınlarından koruyarak doğal bir güneş kremi olarak da kullanılabilir.



3

Badem Yağı

Badem Yağı

Badem yağı, cildiniz için faydalı olan ve kırışıklıkları gideren mükemmel bir E ve K vitamini kaynağıdır. Gözleriniz altındaki koyu halkaları ve torbaları tedavi etmek ve yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için yağı biraz ısıtın ve bu bölgelere masaj yaparak uygulayın.



4

Jojoba Yağı

Jojoba Yağı

Jojoba yağı, anti-aging özelliklerine sahip C ve E vitamini içerir, cildinizi pürüzsüz ve genç tutar.



5

Argan yağı

Argan yağı

Argan yağı cildiniz ve saçlarınız için son derece faydalıdır. En etkili doğal yaşlanma karşıtı yağlardan biridir. Bu yağın düzenli kullanımı ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü gözle görünür ölçüde azaltabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR