30.03.2022-09:09 (Son Güncelleme:30.03.2022-09:50)


1

Masterchef'in eğlenceli yarışmacısı YasinObuz, işletmecilik yapıyor.



2

32 yaşında İstanbul'da yaşıyor. Aslen Diyarbakırlı.



3

Yasin Obuz, 1,83 cm boyunda ve 80 kilodur.



4

Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi sonrasında dokunulmazlık oyunu yapıldı. Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor'da dokunulmazlığı ünlüler takımı kazandı. Survivor'da haftanın 1. ve 2. eleme adayları ada konseyinde gönüllüler takımından Evrim Keklik ve Hikmet Tuğsuz olmuştu. Yarışmada 3. ve 4. eleme adayları ise Yasin Obuz ile Gökhan Keser oldu. Yasin’in ve Hikmet’in daha önce yaşadıkları büyük kavga sonrası hangi eleme adayının gideceği merak konusu oldu. Survivor'da elenen isim ise eleme konseyinden sonra belli olacak.



5

Yasin'in sır gibi sakladığı Rus sevgilisinin Anastasia Petrova olduğu ortaya çıktı. Güzelliği ile herkesi büyüleyen Petrova'nın sosyal medyada 21 yaşında olduğu ve milyoner bir ailenin kızı olduğu iddia edildi.



6

Katıldığı her yarışmada sivri hareketleri ile dikkat çeken Yasin, son olarak Hikmet ile olan kavgası damga vurdu.



7

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında ise Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyi düzenlediği görüldü. Acun Ilıcalı konseyde Yasin'e verilecek cezayı açıklayacak. Ilıcalı'nın "Ada konseylerinde çok gerilim görüyoruz. Ama bir kaç saat önce yaşanan bu olay gibisini hiç görmedik. Seninki apaçık önce sözlü sonra ise fiziki saldırıdır. Seni diskalifiye etmemek için bütün şartları zorlarım. Ne kadar zorlarımın limiti de tam senin geldiğin yer. Buna göre aldığımız karar gereği..." sözleri dikkat çekti. Acun'un açıklamalarından sonra ise Yasin'in büyük üzüntü yaşaması dikkat çekti.



8



9



10



11

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr