24.10.2019-13:47 (Son Güncelleme:29.03.2024-11:37)


1

Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela karakteriyle adını geniş kiltlelere duyuran Yasemin Özilhan, iki yıl önce yaşadığı hırsızlık olayını anlattı. Evlerine aldıkları yardımcı kadın tarafından soyulduklarını açıklayan Özilhan,"Küpelerimi çalıp satmış. GBT’sine bakılınca beş ayrı hırsızlık suçu çıktı" dedi.



2

Okan Filizçay'ın haberine göre; İki yıl önce ailece çıktıkları bir tatil sırasında yabancı uyruklu dadı tarafından soyulduklarını açıkladı. Eski oyuncu başından geçen talihsiz olayı şu sözlerle anlattı:



3

"Bir yardımcı hanım aldık. Bir haftalık deneme sürecindeydi. O sırada biz tatildeydik. Nişanımızda hediye olarak takılan küpelerim kayboldu. Her yere baktık, o kadın da bizimle birlikte her yere bakmaya başladı, kan ter içinde kaldı.



4

O da bizim gibi iki-üç gün aramaya devam etti. Sonra karakola gittim, savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ev tekrar arandı ve küpeleri kadının çaldığı ortaya çıktı. Küpeyi çalmış, sonra da satmış.



5

GBT'sine bakıldı, beş ayrı bu şekilde hırsızlık suçu varmış. O küpelerin maddiyattan öte manevi değeri vardı. Evde çalışacak yardımcılar, kesinlikle GBT'sine bakılarak alınmalı"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr