Microsoft'tan O Öğretmene Bilgisayar Hediyesi

Son zamanlarda ortaya çıkan bir fotoğraftaki öğretmen kara tahtaya çizdiği resimle dikkatleri üzerine çekmişti. Bu fotoğraf Microsoft yetkililerine ulaşınca, yetkililer o öğretmene bilgisayar sözü verdi.

02.03.2018-10:22 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-10:10) Microsoft'tan O Öğretmene Bilgisayar Hediyesi

Görüntüleri fark eden Microsoft, öğretmene okul için bilgisayar ulşatırma sözü verdi.

Kumasi şehrindeki bir okulda çekilen karelerde, öğretmenin kara tahtaya Microsoft Word programının ekran görüntüsünü en ince detayına kadar çizdiği görülüyor.

Richard Appiah Akoto isimli öğretmen, bilgisayar ekranında çıkan tüm imgeleri kara tahta üzerine yazdığı açıklamalarla anlatmaya uğraşıyor.

Sosyal mecrada Owura Kwadwo adını kullanan öğretmen, görüntüleri Facebook profilinden "Gana okullarında bilgisayar iletişim teknolojisi dersi anlatmak çok eğlenceli" notuyla yayınladı.
Akoto'nun mesajı ve fotoğraflar, binlerce sosyal medya kullanıcılarının hesaplarından paylaşılarak yayıldı.

Şubat ayı ortalarında yaptığı gönderinin ardından birçok sosyal medya kullanıcısı öğretmeni görevine bağlılığından dolayı tebrik etti.

Rebecca Enonchong isimli müteşebbis geçen Pazar günü Microsoft Africa'ya tweet attı ve "Eminim bu öğretmene yaraşır bir memba sağlarsınız" yazdı.

Görüntülerin paylaşılması üzerine Microsoft Salı günü sükutunu bozdu ve Akoto'ya bilgisayar ve eğitim araçlarına erişim sözü verdi.

Microsoft Africa'nın tweet'inde "Eğitimde dijital transfomasyonunu gerçekleştirmek üzere öğretmenleri desteklemek, icra ettiğimiz işin özünde bulunuyor. Owura Kwadwo'ya meslektaşlarımız aracılığıyla bir bilgisayar göndereceğiz ve eğitim araçlarına ücretsiz ulaşım vereceğiz" denildi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal