Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Amcasını Katletti Azerbaycan'a Kaçtı

Konya'da 2016 yılında yapılan kayıp ihbarıyla arama çalışmaları başlatılan Ebubekir Kızoğlu hakkındaki şok gerçek 1 buçuk yıl sonra gün yüzüne çıktı.

03.03.2018-12:36 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-13:01) Amcasını Katletti Azerbaycan'a Kaçtı

Konya'da hayatını sürdüren 2 evlat sahibi Ebubekir Kızoğlu (33) 17 Ağustos 2016'da bir anda haber alınamaz hale geldi. Sevdikleri polise kayıp ihbarında bulundu. Polisin başlattığı araştırmada kayıp adamın en son yeğeni Abdullah Kızoğlu (36) ile bir araya geldiği anlaşıldı. Araştırmayı derinlere indiren polis, Abdullah Kızoğlu'nun amcası Ebubekir'in ortadan kaybolşunun ardından yasadışı yollarla Azerbaycan'a kaçtığını, 6 ay önce de Türkiye'ye geri dönüş yaptığını belirledi. İstanbul'da geçtiğimiz hafta bir firmaya iş başvurusunda bulunduğu belirlenen Abdullah Kızoğlu Alibeyköy'de kaldığı mekana yapılan baskınla ele geçirildi. İstanbul'dan Konya'ya gönderilen zanlı, yolda amcasını hayatını elinden aldığını, evinin 500 metre ötesindeki sulama kanalının yakınlarına sakladığını açıkladı.

BORCUNDAN DOLAYI AMCASININ HAYATINA KIYMIŞ
Karatay beldesi İstiklal Mahallesi'ndeki adreste kazı çalışmaları yapıldı, Ebubekir Kızoğlu'na ait olduğu düşünülen kemikler ve kafatası ortaya çıktı. Katil zanlısı yeğen sorgulandığı esnada, "Amcamla birlikte dekorasyon işi icra ediyorduk. Amcama 150 bin Türk lirası borcum vardı. Israrla parayı vermemi söylüyordu. 'Ya borcunu ver ya da karını' dediği için tartışmaya başladık. Silahla iki bacağına sıktım. 'Çocuklarım sana emanet onlara iyi bak' dedi. Sonra da başına ateş edip katlettim ve gömdüm" dedi. Amcasını katlettikten sonra üstüne büyükbaş hayvan kemikleri ve bir kamyon toprak boşalttığını anlatan katil zanlısının, "Zaman zaman amcamın yanına giderek dua edip göz yaşı döktüm. Sonra Azerbaycan'a kaçtım" dediği gelen bilgiler arasında. Adliyeye sevk edilen zanlı adliyede tutuklanarak hapishaneye gönderildi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;