Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Taksicilerden 'Uber Şoförü Dövüldü' İddialarına Cevap

İstanbul'da bir grup taksicinin, mobil uygulama aracılığıyla taksicilik yapmasına imkan sağlayan Uber'i çağırarak şoförü darp ettiği idddialarna yanıt veren İstanbul Taksiciler Odası Başkan Vekili Veli Yurt, "Bizim arkadaşlarımız buna tenezzül etmez" dedi

10.03.2018-11:23 - (Son Güncelleme: 10.03.2018-11:15) Taksicilerden 'Uber Şoförü Dövüldü' İddialarına Cevap

İstanbul Taksiciler Odası, bir Uber sürücüsünün taksiciler tarafından dövüldüğüne dair haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.
Sözcü'ye konuşan İstanbul Taksiciler Odası Başkan Vekili Veli Yurt, 'ortada bir iddia var' derken, yaşananları kesinlikle tasvip etmediklerini belirtti.

Görüntülerin gerçekliğinin araştırılması gerektiğini belirten Yurt, "Görüntülerin çok eski bir kayıt olduğunu söyleyen var. Kendi aralarında farklı bir durum olduğunu iddia edenler var. Yani ortada bir iddia var. Bizim arkadaşlarımız buna tenezzül etmez" açıklamasında bulundu.

'ALGI OPERASYONUYLA KARŞI KARŞIYAYIZ'

Uber sürücüsü Evcimen: Şoförü şoföre kırdırıyorlar Gerek İstanbul'da, gerek Türkiye genelinde yıllardır hizmet verdiklerini söyleyen Yurt, taksi şoförlerinin bir algı operasyonu ile karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirten Yurt, "Kaygılarımızı, endişelerimizi gerekli mercilere aktardık. Onlar da haklı olduğumuzu ancak hakkımızı yargı yoluyla aramamız gerektiğini söylediler. Bizim haklı olduğumuz aşikar" dedi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;