Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Şehit Annesine Küfür Eden Şoför Tahliye Edildi

Şoför, İstiklal Marşı'nın 6. kıtasının yazılı bulunduğu tablo önünde her gün 12.33'te imza atması şartıyla adli kontrol kararıyla tahliyesi yapıldı. Oluşturulan saatin anlam taşımasına da özen gösterildi.

08.03.2018-10:45 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-11:31) Şehit Annesine Küfür Eden Şoför Tahliye Edildi

Adana'da 13 Şubat'ta elindeki kartı göstererek otobüse binen ve şehit annesi olduğunu ifade eden yolcudan ısrarla 2,5 liralık ücreti isteyen özel halk otobüsü şoförü hakkında olayın görüntülerinin ortaya çıkmasından sonra inceleme başlatılmış, devlete yönelik aşağılayıcı ve hakaret içeren sözler kullandığı öne sürülen şoför tutuklanmıştı.

12 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

Olayla ilgili tutuklanan ve hakkında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek", "halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet ve bölge farklılığına dayanarak hakeret etme" ve "hizmet sebebiyle güveni kötüye kullanma" suçlarından toplam 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlanan şoför Eren Güngör'ün avukatı tutuklama kararına itiraz etti.

İTİRAZ DİLEKÇESİ VERİLDİ, ŞARTLI TAHLİYE GELDİ

İtiraz dilekçesini değerlendiren Nöbetçi Adana 2. Sulh Ceza Hakimi, şüphelinin adli kontrol kararıyla tahliyesine karar verdi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;