Kendi Sütünü Sağıp Bedavaya Sattı!

İç çamaşırı şirketi Thinx'in CEO'su Miki Agrawal, Burning Man festivalinde yaptığı şeyle geçtiğimiz hafta Instagram'ı salladı. Agrawal festivalde kendi sütünü sağarak bedavaya dağıttı.

09.09.2017-14:01 - (Son Güncelleme: 11.09.2017-10:19)

Geçtiğimiz aylarda ilk çocuğunu dünyaya getiren 38 yaşındaki Miki Agrawal, her 3 saatte bir sütünü sağarak çoğunu festivalde dağıttı. Bazı kişiler içki mahmurluğundan kurtulmak için alırken bazıları da kahvelerini latte yapmak için aldılar.

SIK SIK SÜT SAĞIYOR!

Sık sık sağmazsa göğüslerinin acıdığını söyleyen Agrawal, "Bazıları tadını hiç bilmedikleri için çok heyecanlandılar. Susuz kaldığımda kendim de içtim. Tadı tatlı hindistan cevizi sütüne benziyor." diye konuştu. Sık sık sağmazsa göğüslerinin acıdığını söyleyen Agrawal, "Bazıları tadını hiç bilmedikleri için çok heyecanlandılar. İç çamaşırı şirketi Thinx'in CEO'su Miki Agrawal, Burning Man festivalinde yaptığı şeyle geçtiğimiz hafta Instagram'ı salladı.

"SUSADIĞIM İÇİN İÇTİM!"

Agrawal festivalde kendi sütünü sağarak bedavaya dağıttı. Susuz kaldığımda kendim de içtim. Tadı tatlı hindistan cevizi sütüne benziyor." diye konuştu. Anne sütünün faydaları saymakla bitmiyor ancak diğer vücut sıvılarında olduğu gibi anne sütü de viral enfeksiyon taşıyabiliyor.

ENFEKSİYON RİSKİ VAR!

Başka birinin sütünü içerek enfeksiyon kapmak mümkün. Anne sütü bağışlanan kurumlar genellikle sütü aldıktan sonra belli testlerden geçiriyor. Uzmanlar bebeklerin başka insanların sütüyle beslenmesinin ölümcül riskler doğurabileceği konusunda aileleri uyarıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal