İstanbul'a Kar Geliyor!

Hafta sonu sonbaharı hatırlatan güneşli havanın yaşandığı, zaman zaman yağışlı havanın etkili olduğu İstanbul'da, kış mevsiminin ilk yarısı olan zemherinin sonunda kar yağışının olması tahmin ediliyor.

04.01.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 04.01.2018-12:48) İstanbul'a Kar Geliyor!

Hafta sonu sonbaharı hatırlatan güneşli havanın yaşandığı, zaman zaman yağışlı havanın etkili olduğu İstanbul'da, kış mevsiminin ilk yarısı olan zemherinin sonunda kar yağışının olması tahmin ediliyor. Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Meteoroloji Mühendisleri Odası Başkanı Ahmet Köse, bugünden sonra Doğu Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin bir bölümü dışında yurdun tamamında yağışın süreceğini belirtti.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıkların da yağışla birlikte azalacağını belirten Köse, cumartesi günü yağışlı sistemin yurdu terk edeceğini ve yüksek basıncın etkisi altına girileceğini söyledi.

Köse, bir hafta boyunca gündüzleri güneşli ve açık, geceleri ise ayaz nedeniyle kara yollarında buzlanma, tarımda da don tehlikesinin yaşanacağı günlerle karşılaşılacağını ifade etti.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal