Dev Çete Çökertildi! Yüzlerce Kişiyi Zehirlemişlerdi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Silivri başta olmak üzere 5 ilçede aynı vakitlerde dev beyaz operasyonu düzenlendi. Operasyonda 23 şüpheli tutuklanırken 2 ay süren takipte yüzlerce kişiye beyaz madde temin edildiği ortaya çıktı.

21.02.2018-09:55 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-09:51) Dev Çete Çökertildi! Yüzlerce Kişiyi Zehirlemişlerdi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Silivrimerkezli olmak üzere Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece'de beyaz madde satışında bulunan bir çete olduğunu tespit etti. Harekete geçen Jandarma ekipleri, ortalama 2 ay süren fiziki takip sonucunda kalabalık bir grubun söz konusu ilçelerde yüzlerce kişiye beyaz madde temininde bulunduğunu ortaya çıkardı.

Satış yaptığı ortaya çıkan torbacıları ilk etapta tek tek avlayan Jandarma ekipleri, sonunda çete liderine kadar ulaştı. Örgütün başını çeken şahısların Silivri'de ikamet eden K.P. ve sevgilisi D.Y. olduğu tespit edildi. İkilinin, beyaz maddeyi ilk olarak İ.U. isimli bir şahıstan aldığı, sonrasında aralarında çıkan bir uyuşmazlık sonucu uyuşturucuyu 'Kral Enişte' lakaplı M.U. liderliğindeki bir suç örgütünden aldıkları ortaya çıktı.

Operasyon için harekete geçen Jandarma ekipleri, şahısların ikamet adreslerine ve kafe, cay ocağı, nalbur gibi iş yerlerine eş zamanlı baskın gerçekleştirdi. Baskında, çok sayıda beyaz madde, ruhsatsız tabanca, çok sayıda cep telefonu ile beyaz madde tartımında kullanılan hassas terazi bulundu.

Yakalanan 3'ü kadın 23 şüpheli emniyetteki işlemlerinden sonra savcılığa sevk edildi. Savcılıktaki sorguları biten tüm şüpheliler çıkarıldıkları hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal