CHP Rahatsız Olmuştu! 5 Şehirde Daha Açılıyor

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi, şehir hastaneleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

04.01.2018-11:16 - (Son Güncelleme: 04.01.2018-11:12) CHP Rahatsız Olmuştu! 5 Şehirde Daha Açılıyor

Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi, Elazığ'da inşası devam eden ve yüzde 77'si tamamlanan 437 bin metrekare alana sahip bin 38 yatak kapasiteli şehir hastanesinin çalışmalarını bizzat ziyaret ederek yerinde inceledi.

Sağlık Bakanlığı olarak 2017 senesinde Mersin, Yozgat ve Isparta ve Adana Şehir Hastaneleri'ni açtıklarını ifade eden Çelebi, hizmete sunulan şehir hastanelerinin, yeni tıbbi birimleriyle ve otelcilik hizmetleriyle hasta ve insan odaklı bir anlayışın tezahürü olduğunu belirtti.

Kamu özel işbirliği bünyesinde gerçekleştirilen şehir hastanelerinin tümünün bir an önce bitmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Çelebi, "Şehir hastanelerimiz açıldığı illerde sağlık hizmetlerinin kalitesini ciddi anlamda arttırmıştır. Aynı sağlık hizmetleri kalitesini yine Elazığ'ımız da şehir hastanemizin açılışıyla birlikte göreceğiz. Kim ne derse desin tüm şehir hastaneleri projelerimiz hayata geçecek. 2018 yılında Allah nasip ederse Ankara Bilkent, Elazığ, Eskişehir, Manisa ve Kayseri şehir hastanelerimizi hizmete açacağız. Türkiye genelinde şuan 31 tane projemiz var. 2017 yılında 4 tanesini tamamladık. 2018 yılı içerisinde 5 tanesi daha hayata geçecek. 2023 yılından önce tüm 31 projemiz hayata geçmiş olacak. Elazığ Şehir Hastanemizde yaklaşık 4 bin civarında bir personelin çalışmasını düşünüyoruz. Şuanda sadece inşaatında çalışan 3 bin 500 kişi var. Bu bir enerji, hareket ve heyecandır. Bu heyecanı Türkiye'nin dört bir tarafına yayacağız inşallah." dedi.

Son Dakika Yaşam Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal