Ankara'da Katliam Gibi Kaza! 5 Ölü

Ankara- Eskişehir yolu üzerinde bir yolcu otobüsü köprü ayağına çarptı. Meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken 50 kişi yaralandı.

24.08.2017-10:08 - (Son Güncelleme: 24.08.2017-10:18)

İzmir' den Ankara' ya gelmekte olan 53 DJ 338 plakalı yolcu otobüsünü kullanan Uğur Durmaz, Ankara' ya 35 kilometre kala Ballıkuyumcu lokasyonunda kontrolden çıkarak köprü ayağına çarptı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Meydana gelen katliam gibi kazada yapılan ilk tespitlere göre 5 kişi hayatını kaybetti, en az 50 kişi yaralandı. Kazadan sonra otobüs içerisinde sıkışanların kurtarılması adına bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yaralılar, ambulanslar ile hastanelere kaldırıldı.

KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kaza sbebei ile karayolunun bir bölümü trafiğe kapatılırken, araç trafiği, kontrollü bir şekilde tali yoldan tekrar kullanıma açılmaya başlandı. Kazanın yaşandığı yerde kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Öte yandna geçtiğimiz günlerde Kadıköy Göztepe Köprüsü üzerinde feci bir kaza meydana gelmişti. Seyir halindeki bir aracın üzerine beton mikseri düşmüş, araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralanmış 1 kişi ise hayatını kaybetmişti.

Üzerine beton mikseri düşen araç içerisinde oturmakta olan 5 kişiden 3' ü etrafta bulunan vatandaşlarca dışarı çıkartılmaya çalışılırken, araç içerisinde sıkışan 2 kişiyi çıkartmak için olay yerine itfaiye ekipleri yönlendirilmişti.

1 ÖLÜ 5 YARALI...

Kısa bir zaman içerisinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışmış olan 1 kişiyi çıkardı. Çıkarılan bu kişinin yaşamını yitirdiği tespit edilmiş, sıkışan diğer bir yaralının ise kurtarılması adına yapılan çalışmalara uzun bir süre daha devam edildikten sonra yaralılar çıkartılarak hastaneye sevk edilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal