18.12.2015-23:14 (Son Güncelleme:22.09.2023-15:21)


1

Dünyanın farklı bölgelerinde yasak aşk yaşayanlara verilen korkunç cezalar sizi dehşete düşürecek!



2

İlişki yaşamamış kişilerin hoş karşılanmadığı Kamchdal'da evlendiği kızın birliktelik yaşamadığını gören erkek, kayınvalidesine “kızının yetişmesinde ihmalkar davrandığını” için sitem ederdi. Tibet'te misafir uğurlanırken ona dil çıkarmak şarttı.



3

Avustralyalı Kamilaroiler cesur bir insanın kalbini ve ciğerlerini, Filipinlerde yaşayan Efugaolar ise öldürdükleri düşmanın beynini emerlerdi. Zulular 'düşmana gözlerini kırpmadan bakabilme gücünü kazanabilmek için' düşmanlarının alnının ortasını ve kaşını, Çinliler ise idam edilen ünlü haydutların safrasını yerlerdi.



4

Colombia'da gelinin annesi beraber olan çiftin yatağının kenarına oturarak ilk ilişkiye şahitlik ediyor.



5

Tazmanya'da kadın ölen kocasının kesilip kurutulan organını boynuna asmak zorunda.



6

Arizona'da patlak lastikli otomobil içinde beraber olmak yasak. Kurala uymayan ön koltukta beraber olan 25, arka koltukta birlikte olan 50 dolar ödüyor. Bosna-Hersek’te evlenme çağına gelmiş gelin adayını isteyen damat adayı, kız evine yemeğe davet ediliyor ve ailenin büyükleri ile söz konusu evlilik hakkında tartışıyorlar.



7

Kızın aile büyükleri damat adayı hakkında bir karara vardıktan sonra kahve ikramına geçiliyor. Şekerli kahve damat adayının evlilik için uygun görüldüğü, sade olması ise damat adayının reddedildiği anlamını taşıyor.



8

Afrika’nın bazı bölgelerinde damat adayı kızı ailesinden istedikten sonra kızın ailesi teklifi kabul ederse kızlarına para ve fıstık veriyor. Gelin adayı, fıstığı damatla bölüşürken, çiftin birleşmesine yardımcı olan aracıya da bir parça veriliyor. Bu, komşulara ve akrabalara düğün daveti anlamına geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR