Yaprak Medine: Kendime Özel Alan Belirlemek Zorundayım

Menajerimi Ara dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Yaprak Medine, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu.

02.03.2021-14:49 - (Son Güncelleme: 02.03.2021-14:49) Yaprak Medine: Kendime Özel Alan Belirlemek Zorundayım

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrolü üstlendiği Menajerimi Ara dizisinde Beren karakterine can veren Yaprak Medine, InStyle dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti.

‘BİRLİKTE OLDUĞUM İNSANI SAKLAMIYORUM’

Samimi açıklamalarda bulunan genç oyuncu, hakkında bilinmeyenleri anlattı. Sosyal medya fenomeni Karya Çandar ile mutlu bir birliktelik sürdüren Medine, ‘Birlikte olduğum insanı saklamıyorum, saklamayacağım da. Ne kadar saklanabilir ki zaten? Gerçekler daima ortaya çıkar’ şeklinde konuştu.

‘KENDİME ÖZEL BİR ALAN BELİRLEMEK ZORUNDAYIM’

Hayat dair çarpıcı açıklamalar yapan ünlü oyuncu Yaprak Medine, ‘Bir şeyi yok saymak yerine olduğunu kabul etmeyi tercih ediyorum. Kendime özel bir alan belirlemek zorundayım. Adı üstünde özel hayat’ ifadelerini kullandı.

Yaprak Medine ‘Ben kim olursam olayım, şu an bir dizide oyuncu olmasam da o bana özel zaten. Onu korumam gerekiyor’ dedi.

YAPRAK MEDİNE KİMDİR?

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yaprak Medine, oyunculuk ve modellik eğitimleri aldı. İlk ekran deneyimini Menajerimi Ara dizisi ile yaşayan güzel oyuncu, daha önce birçok ünlü markanın reklam yüzü oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal