Wesley Sneijder'den Selçuk İnan Ve Burak Yılmaz'a Davet

Galatasaray'ın eski efsanesi Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder görkemli bir vedaya hazırlanıyor

24.12.2019-13:13 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-16:31) Wesley Sneijder'den Selçuk İnan Ve Burak Yılmaz'a Davet

Bir dönem Galatasray forması giyen Wesley Sneijder 3 Haziran 2020 tarihinde doğduğu şehir Utrecht’de efsane olduğu takımlardaki eski takım arkadaşlarının da sforma giyeceği bir jübile maçı yapacağı söylendi.

Futbol kariyerini 12 ağustosta’da noktaladığını açıklayan Sneijder, bir ay sonra Hollanda Milli Takımı ile Peru arasında yapılan gösteri karşılaşmasında futbol kariyerine veda etmişti. Efsane oyuncunun şimdi de resmi jübilesini görkemli bir şekilde bir organizasyon düzenleyeceği belirtildi.

Hollanda medyasında jübile maçına Galatasaray'da birlikte forma giydiği Selçuk inan ve Burak Yılmaz'ı davet ettiği belirtildi.
Wesley'in Ajax, Inter ve Hollanda Milli Takımı'nda birlikte forma giydiği eski takım arkadaşlarını bu özel karşılaşmada yer alacakları söylendi.

İddialara göre oluşturulacak iki takımda teknik direktörlük yapacak hocaların Jose Mourinho ile Bert Van Maarwijk olacağı Hollanda basınının da belirtildi.

Kadroya davet edilecek ismi geçen diğer futbolcular şu şekilde:
Clarence Seedorf, Patrick Kluivert, Edgar Davids, Arjen Robben, John Heitinga, Dirk Kuyt, Nigel de Jong, Khalid Boulahrouz, Andre Ooijer, Mark van Bommel, Giovanni van Bronckhorst, Julio Cesar, Javier Zanetti, Samuel Eto'o, Cristian Chivu, Marco Materazzi, Dejan Stankovic, Esteban Cambiasso, Diego Milito, Fabio Cannavaro, Jari Litmanen.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal