Welinton: Sezon Başından Sonra Takım Olarak İyileştik

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Beşiktaş, özellikle son karşılaşmalarda savunmadaki başarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah beyazlıların tecrübeli savunmacısı Welinton çarpıcı açıklamalarda bulundu.

08.03.2021-14:03 - (Son Güncelleme: 08.03.2021-14:03) Welinton: Sezon Başından Sonra Takım Olarak İyileştik

Beşiktaş savunmasının en önemli isimlerinden biri olan Welinton, gündeme dair yapmış olduğu açıklamalarda ;

KUTLAMALARDA OLMAK İSTİYORUM

Tabii ki şampiyon olmak hedefimiz. Önceki kutlamaları gördüm, taraftarlar muhteşemdi. O kutlamaların içinde olmak istiyorum.

SERGEN HOCA HEP BÖYLEYDİ

Alanya'da da bu böyleydi. Burada büyük takım faktörü var ve kupa kazanmanızı bekliyorlar. Neticede büyük takım ama hocanın stili aynı.

PERFORMANSIMIZ BÖYLE DEVAM EDECEK

Bundan sonra da bu bozulmayacak. Lider durumdayız ama bitmiş hiçbir şey yok. Daha çok maç var. Her maç final niteliği taşıyor. Her maçta çok fazla mücadele edip, alçak gönüllü şekilde bütün rakiplerimizle yüzleşmemiz lazım.

TAKIM OLARAK İYİLEŞTİK

Sergen Yalçın'ın Lig başlamadan önce çok önemli bir eleme maçı oynadık, iyi de başlamadık. Bunu herkes biliyor. Ancak hocamın ve takım arkadaşlarımın verdiği güvenle üzerine koyacağımı biliyordum. Bu güvenle beraber üstüne koyarak daha iyi durumdayım. Ligin başında iyi maçlar oynamadım ama sonradan büyük maçların geleceğini zaten biliyordum. Sırf benim değil takımın da iyileşmesi var. Bu da çok önemli.

SÜREKLİ POZİSYONA GİREN BİR TAKIMIZ

Beşiktaş'taki oyun düzenine bakınca, çok pozisyona giren bir takımız. Burada benim hücuma çıkmama çok fazla ihtiyaç kalmıyor. Maçın her anında pozisyona giren bir takımız. Tabii ki fırsat olduğu zaman golümü atmak istiyorum.

KENDİMİ ÇOK GELİŞTİRDİM

Buraya geldikten sonra ikili mücadelelerde kendimi geliştirdiğimi söyleyebilirim. Hocamız ikili mücadelelere çok önem veriyor. Genel olarak baktığımızda, profesyonel anlamda her gün bu havayı solumak, bu rutinin içinde bulunmak beni daha iyi bir futbolcu yapıyor. Yeteneklerim beni buraya kadar getirdi. Bundan sonra daha ileriye gitmek istiyorum.

TARAFTARLARIMIZI ÖZLÜYORUZ

Fenerbahçe maçına daha çok var. O nedenle bu maçı şimdi düşünmüyoruz. Sadece önümüzdeki maçı kazanmak istiyoruz. Bu sene çok fazla maç oynuyoruz. Yoğun bir tempo var. Deplasmanda veya evimizde oynamak çok da fark etmiyor. Taraftarımız yok, onların da hasretini çekiyoruz. Belki seyahat etmemenin avantajı olabilir. Ufak bir avantaj tabii ki var.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal