04.07.2020-11:14 (Son Güncelleme:25.04.2024-02:57)


1

Yaz ayları gelince akıllar ilk deniz, kum, güneş gelir. Doğal olarak bu zamana kadar kilo almış olabilirsiniz ya da vücudunuzda farklı birtakım değişimler olmuş olabilir. Vücut tipiniz ne olursa olsun plajda rahat hissedebilir ve oldukça iyi görünebilirsiniz. İşte plajda iyi görünmenin yolları…



2

Büyük göğüslüler bikini ve mayo seçiminde göğüs dekoltesinden ve straplez modellerini tercih etmemelidir. Bikinilerde üst parçaların toparlayıcı olmasına özen göstermelidirler. Desenli renkli tercihler yapabilirsiniz. Düz siyah dalgıç modeller kadar trend leopar desenler de bu sezonda öne çıkıyor



3

Küçük göğüslüler bikini ve mayo alışverişinde oldukça şanslılardır. Koyu renkler göğüslerinizi daha da küçük göstereceği için seçiminizi göz alıcı renklerden yana yaparsanız trendleri de yakalamış olursunuz.



4

Kısa bacaklılar dikey çizgili modelleri tercih ederek bacak boylarını daha uzun gösterebilir, kalça formu uygun olanlar üçgen alt kesimli modeller ile görünümlerine derinlik katabilir ya da konforlu bir seçenek olarak yüksek belli modeller kullanarak dikkati bele çekebilirler.



5

Geniş kalçalılar alt kısmı toparlayıcı modeller tercih etmeye özen göstermeliler. Birçok markada olan yüzücü mayolarını inceleyebilir. Özellikle alt kısmı toparlayıcı üst kısmı dekolteli bikini kombinleri yaparak göz yanılsamasından faydalanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR