Volkan Demirel'in Galatasaraylı Yıldız Hakkında Söyledikleri Taraftarları Kızdırdı!

Yayıncı kuruluşta spor yorumculuğu yapan eski Fenerbahçeli yıldız Volkan Demirel'in Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan ile ilgili yapmış olduğu yorum sarı kırmızılı taraftarları çıldırttı.

21.09.2021-13:45 - (Son Güncelleme: 21.09.2021-13:45) Volkan Demirel'in Galatasaraylı Yıldız Hakkında Söyledikleri Taraftarları Kızdırdı!

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında kendi sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup olmasının ardından karşılaşma ile ilgili yorumlarda bulunan eski Fenerbahçeli Volkan Demirel, sarı kırmızılı taraftarları bir hayli kızdırdı.

VOLKAN DEMİREL GALATASARAYLILARI KIZDIRDI

Sarı kırmızılıların oyun sistemi ile ilgili ağır eleştirilerde bulunan Volkan Demirel'in özellikle de yeni transfer Olimpiu Morutan hakkında söyledikleri Galatasaray taraftarları eski Fenerbahçeli Volkan Demirel'i sosyal medyada yerden yere vurdu.

VOLKAN DEMİREL YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMALARDA 

Eski Fenerbahçeli Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarını kızdıran açıklamalarda ;

GALATASARAY BASKIYI SAĞLAYAMADI

Galatasaray taraftarı stadında baskılı başlamaya alışıktır, bu kadro baskıyı sağlayamadı ve ilk yarı pozisyonsuz geçerken, ilk pozisyon neredeyse 70'de oldu. Alanyaspor'da Bülent hocanın da aklındaki düşünce skoru 0-0 götürmekti, 'skoru aldıktan sonra hareket ederim' dedi. Doğru bir oyun oynadı Alanyaspor.

YEDLİN TÜM PASLARI ALANYASPOR'A VERDİ

Galatasaray'ın bu oyunu, bu oyuncularla çok zor. Galatasaray bu sene sıkıntı çekecek, gözüküyor. Yedlin diyoruz mesela, aşağı yukarı bütün pasları Alanyaspor'a verdi. Morutan biraz sağda kaldı, 10 ve 8 numara özellikli, orada oynamayı tam doğru bilmediğini düşünüyorum, normal pozisyonda daha etkili olacağını düşünüyorum.

GALATASARAY'DA GENEL ANLAMDA BİR SIKINTI VAR

Genel anlamda bir sıkıntı var, 3 haftadır kazanamayan bir Galatasaray var. 2-0 öne geçtikten sonra maçları da verdi, düşünülmesi gereken konular çok fazla, en kısa sürede Fatih Terim, ekibi ve yönetim çözecektir.

ORTA SAHADA HERKES AYNI TİP OYUNCU

Bu orta saha üçlüsünden fazla üretkenlik bekleyemezsin, bu orta sahalar araya çok pas atamaz. Yana verir, geriye verir. Taylan bir tane attı geçen ama 10 maçtan 1'inde atar. Sızma koşuları, adam eksiltme, bu üçlüden bekleyemem. Taylan da, Berkan da, Cicaldau da öyle gibi.

MARCAO OLMADAN SAVUNMA ÇOK SIKINTILI

Galatasaray'ın Lazio maçında daha organize bir defans hattı vardı Marcao ile, bugün yenilen golde defans 4'lüsünün yaptığı hata var, Ömer'in yaptığı bir hata. Bunu çözmesi gereken teknik ekiptir. Marcao'nun olmadığı bir defansta Galatasaray'ın daha sıkıntı çekmesine neden olacak gibi gözüküyor.

MORUTAN'IN İYİ BİR FUTBOLCU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM!

Morutan acaba kariyerinde hiç sağda oynadı mı? Bazen oyuncu bilmediği bölgede sıkıntı yaşayabilir. Galatasaray'da çok sıkıntı var. Fatih Hoca mutlaka çözecektir. 6-7 yıl Romanya Ligi'nde oynayan biri, Serie A'ya gider. Çok iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal