Vitor Pereira'dan Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi sahalarında oynadıkları Aytemiz Alanyaspor maçında aldıkları mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

24.10.2021-21:53 - (Son Güncelleme: 24.10.2021-21:53) Vitor Pereira'dan Alanyaspor Mağlubiyetinin Ardından Çarpıcı Açıklamalar!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında büyük bir şok yaşadı. Aytemiz Alanyaspor'un karşılaşmanın son anlarında bulduğu gol ile sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmasının ardından sarı lacivertli taraftarlar maçın ardından büyük tepki gösterdi.

VİTOR PEREİRA'DAN MAĞLUBİYETİN ARDINDAN...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kadiköy'de alınan Aytemiz Alanyaspor mağlubiyetinin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

RAKİBİMİZ YARIM PUANI BİLE HAK ETMEDİ

Bizim için çok önemli bir maçtı. Her şeyimizi verdik, çok baskılı oynadık ve rakibimizi sahalarından çıkarmadık. 2 kere gelip, 2 gol attılar. Rakibimiz belki beraberliği, yarım puanı bile hak etmedi ama futbolun bazen adaleti olmayabiliyor. Savaşmaya devam edeceğiz.

BUNU TELAFİ EDECEĞİZ

Bugün hepimizin üzgün olduğu bir gün ama bir sonraki maçta bunu telafi edip elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.

BİZ SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Taraftarlarımız için çok üzgünüm, 2. gole kadar bizi çok desteklediler. Biz savaşmaya devam edeceğiz. Futbol maalesef böyle, bu maç istediğimiz gibi olmadı ama bir sonraki maçta telafi etmek için elimizden geleni yapacağız.

MAÇ TAKVİMİ NEDENİYLE İSTEDİĞİMİZ ANTRENMANLARI YAPAMADIK

Yoğun maç takviminden dolayı istediğimiz seviyede antrenman yapamamaya başladık. Milli takımlara giden oyuncularımız oldu. Bu seviyeyi koruyamadık. Ancak bugün çok iyi mücadele ettik, her şeyimizi verdik sahada.

TARAFTARLARIN TEPKİSİ HAKKINDA...

Protestolar normal. Taraftarlar, bu kulübün ruhu. Onlar da bizim gibi hayal kırıklığı yaşıyor. Taraftarlarımız için bir sonraki maçta 3 puanı almak adına elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal