22.07.2020-16:22 (Son Güncelleme:29.03.2024-15:22)


1

Vintage akımı artık sadece kıyafetlerimiz de ve aksesuarlarımızda değil yaşam alanlarımızda da öne çıkan trendler arasına girdi. Aile yadigarı eşyaları modern mobilyalar ile kombin yapmanın moda olduğu bu zamanlarda sizin için dekorasyon önerilerini araştırdık.



2

Yatak odaları, banyolar ve salonlarda pek çok farklı mekan da kullandığımız aynalar hem mekanı olduğundan büyük gözükmesine yardımcı oluyor hem de birer dekorasyon objesi görevi görmektedir. Hepimizin gün içerisinde devamlı kullandığı aynalar neden geçmişimizden bir anıyı yansıtmasın ki! Modern mekanlara oldukça kolay adapte olabilen antika aynalar kullandığımız alanlarda farklı hisler uyandıracaktır.



3

İster cam kapaklı ister son yolların trendi haline gelen hezaren kapaklı büfeler yeniden evlerimizde tercih ettiğimiz saklama alanlarından biri oldu. Aynı zamanda dekorasyon olarak da tercih edilen büfeler eskiden kullandığımız vitrinlerin bir versiyonu olarak görülmektedir.



4

Çerçeveler içinde bulunduğu resmin hissini güçlendiriyor. Özellikle modern çerçeveler ile vintage çerçevelerin bir arada kullanıldığı duvarlar dikkat çekiyor. Duvarlar ne kadar çerçevelerle dolu olursa bazen o kadar da güzel gözükmektedir.



5

Yapması zor gibi görünse de yapıldığında gözlerinizi alamayacaksınız. Sizin de ustalıkla yapabileceğiniz bir yöntemden bahsediyoruz. Duvar çıtalama mekanın daha görkemli görünmesini sağlamak duvarlara yapacağınız küçük bir müdahale ile mümkün olacaktır. Üstelik çıtaların arasına eklenebilecek duvar kağıdı, tablo, ayna gibi elemanlarla yaratmak istediğiniz havayı bir üst kademeye taşımanıza yardımcı olacaktır.



6

Hezaren son yıllarda altın çağında diyebiliriz. Yatak başlarında, dolap kapaklarında, separatör yüzeylerinde, koltuk kolçaklarında genellikle gördüğümüz hezaren en çok da bu sandalye modeli ile evlerimize geri döndü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR